Paris Hilton: Hamburger je lepší než sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Paris Hilton: Hamburger je lepší než sex!

Paris, bez tebe by fakt byla v Hollywoodu nuda…
Paris, bez tebe by fakt byla v Hollywoodu nuda…

LOS ANGELES – „Promiňte, ale strašně se podobáte Paris Hilton. Tedy vlastně jen trochu, nezlobte se, nechtěl jsem vás urazit,“ omlouval se mladík blondýnce ve vyhlášené japonské restauraci v Los Angeles.


Dívka se zakuckala a vykřikla: „Já ale jsem Paris Hilton!“

To ale zdaleka není jediné ponížení, kterého se dědička hotelového impéria poslední dobou dočkala. Nedávno byla vyškrtnuta ze seznamu hostů prominentní hollywoodské párty. Organizátoři dýchánku »Esquire Show House« jí řekli, že lidé jejího typu nejsou na večírcích vítáni.

Miliardářka Paris Hilton (25), známá především díky své promiskuitě a divokým mejdanům, se však brání. Její image je prý jen hra pro média. V soukromí se údajně často hádá se svými partnery, kteří jí vyčítají nedostatek sexuality. „Říkám jim: „Víš ty co, drž jako hubu! Já to fakt nechci! Prostě radši jukneme na televizi, nebo jako prostě něco zdlábneme, ne?“ Na rovinu říkám – kdybych si měla vybrat, tak dobrý steak nebo propečený hamburger je pro mě mnohem lákavější než sex!“

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.