Petra Janů dala poslední sbohem svému manželovi Michalu Zelenkovi! Teď musí vyřešit dědictví s dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Janů dala poslední sbohem svému manželovi Michalu Zelenkovi! Teď musí vyřešit dědictví s dcerou!

Petra Janů
Petra Janů (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Budou to nejsmutnější Vánoce jejího života. Zpěvačka Petra Janů (59) je poprvé po skoro 40 letech prožije bez manžela Michala Zelenky (†63). Ten měl včera pohřeb...

S producentem českých hvězd, jenž nečekaně podlehl rakovině, se do strašnického krematoria přišly rozloučit stovky lidí. Petra, která nesla pohřeb statečně, teď bude muset vyřešit dědictví s nevlastní dcerou.

Kromě chalupy na Třeboňsku vlastní Petra Janů ještě byt v PrazeDejvicích a nějaké úspory. Vypořádat bude muset i podíl v umělecké agentuře, kterou její manžel vlastnil.

Se Zelenkovou dcerou z prvního manželství, která jí byla na pohřbu oporou, měla celé roky standardní vztahy, a tak by se vše mělo obejít bez potíží. Vlastní děti Petra s manželem neměla. „Věděla jsem, že děti do mého života nepatří! Navíc jsme byli se Zelenkou oba takoví poranění z dětství, protože byl také z rozvedeného manželství,“ vzpomíná zpěvačka.

S jejím mužem se do Strašnic přišli rozloučit zpěváci, zpěvačky nebo lidé z rádií. Byl totiž dlouholetým prezidentem Asociace provozovatelů soukromého vysílání.

„Přišla jsem Petru podpořit, protože to pro ni musí být strašná ztráta. Zdálo se mi, že oni byli velmi semknutá dvojice,“ řekla deníku Aha! zpěvačka Marta Kubišová (69), kterou doprovázel ředitel Divadla Ungelt Milan Hein.

Na žádné vyjádření se přes příval slz nezmohla zpěvačka Monika Absolonová (35), která své oči skrývala za černými brýlemi a uklidňovala se cigaretou.

Zelenkovi vybrala Petra Janů na poslední cestu písně od oblíbenců Erika Claptona, Michala Prokopa nebo Václava Neckáře, který mu před zatažením opony reprodukovaně zazpíval svůj hit Půlnoční.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.