Diana Kobzanová: Konec v rádiu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Diana Kobzanová: Konec v rádiu?!

Diana prý z rádia neodchází, má jen pauzu
Diana prý z rádia neodchází, má jen pauzu (David Kundrát)

Kuloáry showbyznysu se nese zpráva, že Diana Kobrzanová (29) končí po pěti letech ve svém rozhlasovém pořadu Styl na Frekvenci 1.  Z rádia ale tvrdí, že je to lež. Diana si vzala jen volno.

„Nebudu zastírat, že budu vysílat Styl jen do února,“ řekla Diana Kobzanová Super.cz  s tím, že by ses přítelem ráda usadila a založila rodinu. „Nejsem z těch matek, které chtějí pracovat do poslední chvíle, než ji odvezou na porodní sál. Rozhodně ale neříkám, že jsem těhotná,“ upřesnila.


Mluvčí rádia nám však sdělila, že Kobzanová nekončí - svoji kariéru v rádiu jen na určitý čas pozastaví.  „Diana si vzala jen studijní volno, informace, že končí, jsou naprosto mylné,“ uvedla Ahaonline.cz PR manažerka rádia Radka Pilzová.

Pořad by ale podle některých informací zaniknout neměl. Mluví se o tom, že Dianu nahradí Laďka Něrgešová. Z rádia ale zatím tuto informaci potvrdit nechtějí. „Tato otázka ještě není na pořadu dne. Jak to bude v průběhu volna slečny Kobzanové vypadat, se rozhodne až později,“ uzavřela Pilzová.

Další informace o kauze najdete v zítřejším tištěném deníku Aha!.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.