Přiznání Diany Kobzanové: Má prsa už za moc nestojí... Vystrkuju jenom zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přiznání Diany Kobzanové: Má prsa už za moc nestojí... Vystrkuju jenom zadek!

Diváci Top Star magazínu mohli včera vidět Dianinu zadínku.
Diváci Top Star magazínu mohli včera vidět Dianinu zadínku. (Reprofoto TV Prima)

Zadeček pěkně našpulit a ukázat celému světu! Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (29) se opět odvázala a nafotila akty. Sice už to nerozvíří vody tolik, jako když v roce 2003 pánům na stránkách erotického magazínu předvedla úplně všechna zákoutí svého sošného těla, ale pořád je nač se dívat. „Dokud to aspoň zezadu drží, tak proč to neukázat?“ smála se Kobzanová.

Naštěstí už teď nad ní nevisí Damoklův meč, který třímal v ruce Miloš Zapletal, jenž ji tehdy za snímky z kategorie »měkké porno« zbavil korunky Miss ČR 2001. A tak se provokatérka Kobzanová opět odhalila, tentokrát už ale o poznání decentněji. Nahá pózovala fotografovi jednoho společenského čtrnáctideníku pro ženy a kameře televize Prima. Diana ale vystrčila jenom zadeček; ňadra měla sice odhalená, ale skrývala je pod tělem.

„Prsa už nejsou v takové formě, abych je mohla vystavovat. To už opravdu není ukázkové zboží,“ řekla Diana Aha! se smíchem. Asi ale až příliš sebekriticky, protože ještě loni její vnady vyšperkovaly kalendář, jenž vydělal 176 tisíc pro sdružení, které cvičí vodicí a asistenční psy pro nevidomé! „Nabízeli mi, že můžu být v kalhotkách, ale ty by na fotkách jen rušily, a tak jsem je sama odmítla,“ dodala modelka



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.