Jakubisková po smrtelné nehodě: Opustila republiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jakubisková po smrtelné nehodě: Opustila republiku!

Deana Jakubisková si sbalila kufry a odjela na Ukrajinu, kde má pracovní povinnosti. Juraje tu nechala.
Deana Jakubisková si sbalila kufry a odjela na Ukrajinu, kde má pracovní povinnosti. Juraje tu nechala. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Producentka Deana Jakubisková (53) opustila nemocného manžela Juraje (73) i vyšetřovatele nehody, při níž minulé pondělí svým vozem srazila a usmrtila chodce, a odletěla na Ukrajinu! Tam teď bude deset dní sedět v porotě jednoho filmového festivalu.

„Případ zatím stejně nemá další vývoj, musí se nechat udělat znalecké posudky,“ sdělila ředitelka společnosti Jakubisko Film Beata Grenche.

Ta také nadále tvrdí, že několikanedělní hospitalizace Deanina manžela Juraje Jakubiska na kardiochirurgické jednotce pražského Institutu klinické a experimetální medicíny (IKEM) nemá souvislost s jeho selhávajícím srdcem – prý mu jen operovali zuby.

„Ten zánět, co měl pod zuby, se může dostat do celého těla, proto ho raději umístili na toto oddělení. Vzhledem k jeho věku je to zcela pochopitelné. Kdyby to bylo tak vážné, asi by paní Jakubisková neopustila svého muže na deset dnů,“ hájí Jakubiskovou Greneche. Informace deníku Aha! však tvrdí opak...



Autor:  kre

Přečtěte si
vesnicankavemeste
26. 10. 2011 • 14:10

jiz vis co od maminky dostanes pod stromecek?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.