Standa Dolinek se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Standa Dolinek se vrací!

Standa Dolinek vymetájeden večírek za druhým a stále hovoří o svých plánech.
Standa Dolinek vymetájeden večírek za druhým a stále hovoří o svých plánech. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Finalista první řady soutěže Česko hledá SuperStar Standa Dolinek (21) má ďábelský plán, jak se vrátit na výsluní tuzemského šoubyznysu. S imitátorem Petrem Jablonským (27) připravuje zábavnou show. A chce s ní i na televizní obrazovku!

Naposledy se Dolinek do médií dostal před několika měsíci, kdy se zjistilo, že má na zahraniční gay seznamce svůj inzerát. Nyní se snaží z bažiny zapomnění vydrápat prostřednictvím nové show s imitátorem Petrem Jablonským. Ten má ve svém rejstříku téměř stovku hlasů známých Čechů. „Ano, je pravda, že nějaké nové projekty připravuju. Zatím je ale brzo o tom hovořit,“ říká Dolinek. Dokonce se spekuluje o tom, že by se tento pořad vysílal na některé z českých televizí. „Spíš si myslím, že je to jen další Standův pokus, jak na sebe upozornit. Moc nevěřím, že by něco podobného opravdu vzniklo,“ netají se pochybnostmi člověk z Dolinkova okolí.

Standa Dolinek vstoupil do povědomí veřejnosti v roce 2004 jako finalista první řady SuperStar. Po svém úspěchu se ale mnohem více než zpěvu věnoval obcházení různých večírků. A jeho jméno se stalo synonymem pro člověka, který je pro své zviditelnění schopen udělat téměř cokoliv. V této pozici ho pak vystřídala ještě podivnější bytost jménem Věra Patt z reality show VyVolení.

Jako zpěvák totiž Standa zrovna nezářil, a tak se jednu dobu dokonce živil jako bulvární novinář. Jenže po pár měsících dostal výpověď. A tak mu nezbývalo než se z veřejného života zcela stáhnout. Dokonce se musel odstěhovat z Prahy, jelikož si nedokázal vydělat ani na nájem. Lidé ze svého okolí ale neustále »krmil« historkami o svých budoucích projektech. Chvíli natáčel novou desku, která ale nikdy nevyšla, jindy zase rozhlašoval, že bude mít vlastní pořad na České televizi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.