VIDEO Pohlreich: Romantická svatba a pak...Rvačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

VIDEO Pohlreich: Romantická svatba a pak...Rvačka!

Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi jsou už šťastně svoji.
Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi jsou už šťastně svoji. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Ledový vzduch prořízlo pevné »Ano, šéfe!«, vyřčené nevěstou, mlasklo novomanželské políbení, do vzduchu vyletěly konfety a bylo to! Populární televizní kuchař Zdeněk Pohlreich (54) se v sobotu podruhé oženil, na terase zámku ve švýcarském Romanshornu si vzal po dvouletém vztahu za ženu přítelkyni Zdeňku (39).

Po romantické, byť trochu zmrzlé svatbě nad Bodamským jezerem následoval divoký večírek, na němž ovšem daleko víc než svatebčané řádily jejich děti. Pobily se tak, že dokonce došlo i na slzy!

V Romanshornu byla taková »kosa«, že všechny udivilo konání obřadu na terase. Zvlášť když tam nebyly rozmístěné ani žádné plynové infrazářiče. „Tu chvíli to vydržíme,“ kasal se Pohlreich.

Video se připravuje ...

„Zahřeje nás ten adrenalin,“ doufala nevěsta. Během svatební ceremonie však v šatech s krátkými rukávy promrzla natolik, že pak nepohrdla teplou dekou... Ještě víc se ale ohřeje na svatební cestě. „Určitě pojedeme do tepla,“ ošíval se nepříliš sdílný ženich.

„Vybrali jsme Thajsko,“ upřesnila jeho paní.Svatební hostinu pak Pohlreichovým vystrojili kuchtíci z místní luxusní restaurace TriBeCa, kterou Zdeněk vlastní. Hodovalo se a popíjelo až do nočních hodin, dlouho do noci navíc dovolili novomanželé ponocovat i svým dětem.

Zdeněk měl na místě 12letého Honzu, Zdeňka oba kluky z prvního manželství. A protože se kolem prohánělo ještě pár jejich kamarádů, strhla se před jedenáctou večer velká bitka!

Děti kolem sebe mlátily polštáři a vůbec vším, co bylo po ruce s takovou vervou, že za chvilku došlo i na slzičky! Přítrž jejich běsnění musel v lehce cholerickém výstupu učinit sám Pohlreich. Děti pak zahnal na kutě a divoký mejdan mohl pokračovat...

Oddávající Ivan Vodochodský: Bylo mi ctí, šéfe!

Pohlreichovi při svatbě nemuseli skládat slib do rukou nějakého německy mluvícího úředníka, oddat je přijel kamarád Ivan Vodochodský (48), další kuchař známý z televizních obrazovek. A oddal je z moci úřední, coby zastupitel Hradce Králové k tomu má oprávnění. Přes plece si tedy přehodil medaili a z červených desek přečetl řeč, jež některé z přítomných dojala a jiné zase rozesmála.

Video se připravuje ...

„Ať se vám v životě nic nepřipálí,“ vtipkoval Vodochodský v kuchařských termínech. „Mám jídlo hodně rád a oddávat nejlepšího kuchaře byla pro mě čest,“ řekl. A spokojeni byli i novomanželé.

„Je lepší skládat slib do rukou kamaráda než nějakého cizího úředníka,“ pochvalovali si Pohlreichovi, kteří se právoplatnými manželi stanou až ve chvíli, kdy sobotní svatbu řádně nahlásí a se všemi náležitostmi zapíší na zvláštní matrice v Brně.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.