Kdo jsou rodiče tohoto chlapce? Poznáte hvězdný pár? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kdo jsou rodiče tohoto chlapce? Poznáte hvězdný pár?

Kdo jsou jeho rodiče?
Kdo jsou jeho rodiče? (Profimedia.cz)

Na první pohled nenápadný kluk je synem jednoho z nejvýznamnějších hollywoodských herců a neméně slavná je i jeho maminka. Odhalte jeho rodiče.

Devítiletý John Christopher, jemuž rodiče říkají Jack, i jeho o tři roky starší sestra Lily Rose patři k nelépe střeženým dětem planety a na fotografiích se objevují jen výjimečně. Jack je zachycen v momentu, kdy jej bodyguard vyzvedává ze školy. Jeho rodiče, kteří se navzdory dlouholetému vztahu stále neodhodlali ke svatbě, totiž mají úplně jiné starosti.

Hledaný tatínek je nesmazatelně spojený s dobrodružnou filmovou ságou Piráti z Karibiku. Před kamerou se nebojí pořádné vrstvy make-upu, o čemž svědčí jeho role ve filmech Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu, Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street a Alenka v říši divů. Zazářil ale také ve vážných filmech jako Mrtvý muž nebo Veřejní nepřátelé.

Maminka chlapce z fotografie má francouzské kořeny a naposledy si zahrála v romantickém filmu (K)lamač srdcí. V 80. letech se proslavila také jako zpěvačka hitu Joe le taxi.

Už jste naši hádanku rozluštili? Řešení najdete v galerii.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.