Bohdalová odpustila Brzobohatému: Mají »vrásky z lásky«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bohdalová odpustila Brzobohatému: Mají »vrásky z lásky«!

Režisér Jiří Strach včera v Miroticích rozjel natáčení filmu Vrásky z lásky, v němž vedle sebe znovu zazáří Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý.
Režisér Jiří Strach včera v Miroticích rozjel natáčení filmu Vrásky z lásky, v němž vedle sebe znovu zazáří Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý. (pro Aha! – Buc-Film/Alan Pajer)

Jiřině Bohdalové (80) a Radkovi Brzobohatému (79) včera před nosy zase klapla klapka! Někdejší manželé, kteří se po rozvodu v roce 1982 nestýkali, natož aby spolu pracovali, se prvně sešli před kamerou filmu, který má být pro oba »comebackem« na stříbrné plátno! Nemohli si vybrat lépe – film Vrásky z lásky pojednává o stárnoucí herečce a jejím obdivovateli...

Svérázná »road movie«, tedy film, který bude oba hrdiny zachycovat při společné cestě jihozápadem Čech, na realizaci čekala dlouho – a původně pod anglickým názvem Oldies But Goldies.

„Ale tomu by nikdo nerozuměl, ani já sama ne. Proto vymysleli Vrásky z lásky. A to se mi moc líbí,“ říká Bohdalová, pro kterou Marek Epstein a režisér Jiří Strach scénář od začátku upravovali »na tělo«. A stejně tak pro Brzobohatého.

A jaké bylo první natáčení exmanželů po 30 letech? „Je tu dobrá atmosféra, všichni pracují, jak mají, a to je důležité. Snad se dílo podaří. První den nebyl náročný. Od rána jsme předstírali, že jezdíme kamionem. Seděli jsme na takovém »forichtungu« a jezdili pořád dokolečka,“ smála se večer dobře naladěná Jiřina.

„Kdyby to tak zůstalo celých těch osmnáct natáčecích dní, nezlobila bych se. Ale vím, že to bude náročné, do Prahy se budu vracet vždy jen na dny, kdy hraju v divadle,“ dodává.

S Brzobohatým v časech manželství natočili dodnes populární filmy Pěnička a paraplíčko, Dáma na kolejích či Ucho



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.