Patrik Eliáš se z letiště vrátil: Miminku šlo o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Patrik Eliáš se z letiště vrátil: Miminku šlo o život

Patrik Eliáš se svou dcerkou Sophií Gabriellou musel nakonec z letiště odejít.
Patrik Eliáš se svou dcerkou Sophií Gabriellou musel nakonec z letiště odejít. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, EPA)

Jedna černá zvěst za druhou stíhala v tragický den českého hokeje útočníka Patrika Eliáše (35). Přitom měl původně v klidu odletět za svou 16. sezonou v NHL v dresu New Jersey Devils. Zůstal ovšem v Praze…

Už byl v Ruzyni, chystal se na odlet. „Jenže naše malá spadla na hlavu a rozbila si ji,“ popisoval Eliáš deníku Star Ledger. „Takže jsme let zrušili.“ A s manželkou Petrou jeli s devítiměsíční Sophií Gabriellou rovnou k doktorovi.

Po třech hodinách se Eliáš vrátil domů, chtěl si vydechnout, zapnul televizi a… Další rána!Jeho kamarád Karel Rachůnek, bývalý spoluhráč z New Jersey a ze Znojma, zahynul s Janem Markem a Josefem Vašíčkem, Eliášovými parťáky z reprezentace, v letadle ruské Jaroslavle!

„V Rusku jsem byl před šesti lety, v těch letadlech jsem seděl. Sebralo mě to,“ soukal ze sebe.Strašný den… „Smutný. Ke Karlovi jsem měl nejblíž. Každý vám řekne, jak byl skvělý,“ vzpomínal Eliáš. V pondělí nasedne do jiného letadla, čeká jej cesta do Ameriky.

„V NHL se cestuje v jiných strojích, ale přesto. Donutí vás to o tom přemýšlet…,“ zamyslel se



Přečtěte si
b.r.s.a
9. 9. 2011 • 14:02

za každou cenu tyto lidi zhnusit ??????? Tisíce dětí upadne,tisíce dětí si rozbije hlavu , tisíce dětí se uřve a zvrací. Proč tedy ty přiblblé nadpisy "šlo o život" atd.... Mě ani Eliáš ani jeho žena nevadí,ale tímhle dokážete akorát lidi otrávit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.