Vychechtaný »děda« Topolánek: Čekám třetího vnuka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vychechtaný »děda« Topolánek: Čekám třetího vnuka!

Mirek Topolánek si užívá života.
Mirek Topolánek si užívá života. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, David Kundrát)

Expremiér a bývalý šéf ODS Mirek Topolánek (55) se chlubí, že bude potřetí dědečkem. Ke kmetovi má ale daleko. Místo politikaření si užívá velkého byznysu a cestuje po světě, přesto nezapomíná na staré politické války. Za největšího rivala překvapivě neoznačuje exšéfa ČSSD Jiřího Paroubka (59), ale prezidenta Václava Klause (70).

Děda Topolánek se rozhodně nenudí. Míří na prestižní post šéfa Teplárenského sdružení, učí na vysoké škole a věnuje se rodině. „Mám radost ze všech dětí, čekám třetí vnouče,“ prozradil expremiér pro Právo. Zpět do politiky se prostořekému bouřlivákovi nechce.

„V době, kdy jsem tzv. odešel, nebo spíše, kdy mi byla uřezána hlava, jsem byl poměrně vážně nemocný. Musel jsem se z toho nějakým způsobem dostat. Dnes jsem v pořádku. Nemyslím si, že je možný návrat Topolánků a Paroubků,“ svěřil se.

Překvapením je přiznání, kdo byl jeho největší soupeř. Někdejší předseda sociálních demokratů Paroubek? Ani omylem! Pro Topolánka byl od zvolení předsedou ODS před takřka devíti lety hlavním zloduchem prezident Klaus.

„Od 15. 12. 2002 jsem měl na české politické scéně jediného rivala a ten se nazýval Václav Klaus,“ nebral si Topolánek servítky.



Přečtěte si
deratizater
29. 8. 2011 • 14:01

Jako podnikatel byl Topolánek neschopný břídil a dluhy z podníkání za něho uhradila Praha ze svého rozpočtu.Že se vezl na korupční vlně jako politik je víc než zřejmé.Vyřidil si nyní živnosťnák na všechno co se dá ale moc se do toho nehrne.Raději tak dobře placenou trafiku to by on moc rád vzal .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.