Mirek Topolánek: Provdal těhotnou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mirek Topolánek: Provdal těhotnou dceru!

Topolánek a exmanželka Pavla: každý u svého stolu dělali, že se neznají.
Topolánek a exmanželka Pavla: každý u svého stolu dělali, že se neznají. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Herbert Slavík)

Jen týden po prvním výročí svatby s Lucií Talmanovou (43) se Mirek Topolánek (55) stal svatebčanem na veselce své dcery Jany (27). Na vrcholu hory Říp si těhotná nevěsta slíbila věčnou lásku s mladíkem, jímž je podle informací Aha! rodilý Roudničan, Vilém Fuksa.

Na svatbě pochopitelně nemohla chybět ani matka nevěsty, Topolánkova exmanželka Pavla (56). S expremiérem měli velmi bouřlivý rozchod právě kvůli jeho nevěře s Lucií Talmanovou, a tak ani není divu, že se spolu nebavili. V průběhu posvatební veselice seděli každý u jiného stolu, navíc zády k sobě.

Buď kvůli exmanželce, nebo dokonce na nevěstino přání pak Topolánek nechal doma novou rodinu – manželku Lucii a téměř čtyřletého syna Nicolase. „On nás odřízl,“ nechala se totiž do médií slyšet Jana před lety, když se její rodiče rozešli.

Na svatbě byl i Topolánkův syn Tomáš (19), který naopak s tátovou současnou rodinou vychází.



Přečtěte si
illis
11. 6. 2011 • 16:48

dnes je možnost výběru nádherných šatů i pro dívky v očekávání. Docela mne to zklamalo, myslela jsem si, že dcera Topolánka má větší vkus . Někdy snaha o originalitu vyjde zcela jinak, než je možná představa. Nedávno jsem viděla nevěstu, která i přes těhotenství měla překrásné šaty s vlečkou. Nejspíše je to skutečně o vkusu a nejen o možnostech. Jinak nastávajícím rodičům přeji do života hodně štěstí a zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.