Martin Dejdar: Přitáhla jej k sobě »magnetická« žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Dejdar: Přitáhla jej k sobě »magnetická« žena!

Martin Dejdar při tanečkou s magnetickou ženou
Martin Dejdar při tanečkou s magnetickou ženou (TV Prima)

Jiřina Zajíčková má talent. Ke svému tělu dokáže připoutat nejen kovové předměty, ale i pozornost Martina Dejdara (46).

Druhá řada televizní show Česko Slovensko má talent je na spadnutí a trojice porotců už si mezi soutěžícími vybírá své favority. Martin Dejdar určitě jen tak nezapomene na Jiřinu Zajíčkovou. Ta na svém těle umí bez použití lepidla udržet příborové nože, žehličku… a dokonce i nováčka v »talentové« porotě.

Soutěžící využila svou schopnost k tomu, že Martina Dejdara zvedla ze židle a přitáhla jej k sobě na pódium, kde si s ním dopřála taneček na písničku Červenám, kterou v 80. letech zpívala Iveta Bartošová s Petrem Sepéšim. Martin Dejdar v divadle ukázal, že taneční kroky ovládá lépe, než  elektromagnetické pole.

„Jednou jsem viděla v televizi paní, která to uměla. Tehdy jsem tomu ale nevěnovala pozornost. Pak jsem to čistě náhodou zkusila a fungovalo to!“ popsala Jiřina Zajíčková způsob, jakým odhalila svůj talent.

Nebývalé schopnosti dokáže magnetická žena využit i v lásce: „S přítelem spolu nežijeme. Někdy je mi líto, že se ráno nebudí vedle mě, ale jeho život a jeho pocity vidím ve své hlavě jako film,“ dodala oblíbenkyně Martina Dejdara.

Sledujte její cestu v show Česko Slovensko má talent, která odstartuje už 4. září.



Přečtěte si
teufel
23. 8. 2011 • 08:01

To si ta osoba nemohla vzít černou podprsenku?To je děs se na ní koukat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.