Domenico potvrdil rozchod! Vztah Bartošové a Martucciho je v troskách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Domenico potvrdil rozchod! Vztah Bartošové a Martucciho je v troskách

Domenico a Iveta: Idylka je pryč.
Domenico a Iveta: Idylka je pryč. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Karel Kopáč)

Láskyplný a bezbřehý vztah Ivety Bartošové (45) a jejího italského hřebce Domenika Martucciho (35) je v troskách. Historie se znovu opakuje, Iveta se zabarikádovala v domě v Uhříněvsi a poté jako smyslů zbavená jezdila po vesnici v paruce, dokud k ní nepřijel Martucci. Tomu se ale nedařilo ji uklidnit, z domu se ozýval křik a hádky. Řešili rozchod...

Důvodem Ivetina běsnění jsou opět její labilita a paranoia, které vyústily v hádky a nepříčetné scény.  Reportéři deníku Aha! byli minulý týden svědky několika hádek Ivety a Domenika, které byly slyšet zpoza zdí jejího domu v Uhříněvsi.

Podle serveru Super.cz ale problémy začaly už na jejich romantické dovolené na italském Garganu. A dosáhly takových rozměrů, že Domenico odjel do Čech o dva dny dříve než Iveta s Arturem. „Nelíbilo se jí, že naše služebná v Itálii uklízí i zásuvky s osobními věcmi a odpadkový koš. Iveta se bála, že by tam mohla hledat použité kondomy,“ vysvětluje zhroucený Martucci, který by svou lásku chtěl odvézt na Kubu, kde by snad už její duše našla klid.

Bartošové vadí i to, že je Martucci v tak čilém kontaktu s novináři a dokonce si je zve i do Itálie, kam Iveta utekla právě za klidem. Toho se jí ale nedostávalo a Domenika dokonce viní i z toho, že její dům obklopují novináři.  Proto z domu opět vychází pouze v paruce, aby ji nikdo nepoznal.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Jindy sdílný Martucci se proto stáhl před mediálním světem. Když mu včera reportéři Aha! přes sociální síť Facebook napsali, že litují jejich rozchodu, odpověděl trpce: „Díky...“ Přesto čeká, zda ho Bartošová vezme na milost.  Na jeho naléhání se tak nakonec včera večer v jejím domě sešli, ale radostné setkání to nebylo.

Místo vyznání lásky řešili, co s jejich budoucností. U Ivety je totiž hranice mezi láskou a nenávistí tenčí než vlas! „Všichni mi říkají, že když někdo nechce pomoci, nemá smysl, aby se s ním zůstávalo. Já ale vydržím. Pokud se dřív nezblázním,“ svěřil se serveru super.cz Martucci, který tak zaujal stejný postoj jako Ivetin exmanžel Jiří Pomeje. Jenže i ten jí pomáhal, i když o to už nestála, a nakonec ho stejně opustila...

Anketa

Dojde mezi Bartošovou a Martuccim k usmíření?
Celkem 1317 hlasujících



Přečtěte si
romanetta
14. 8. 2011 • 07:54

Nemohu říct, že v podstatě s vaším příspěvkem nesouhlasím, ale myslím si že jádro pudla jejích problémů má daleko hlubší kořeny. Už dřív, než začal ten blázinec okolo I.B., se o ní mluvilo jako o zlé holce. Neměla nikdy ráda svoji sestru a nakonec i ostatní zpěvačky, protože se bála, že ji některá z nich připraví o pozici "princezny". Lucku Bílou nařkla, že ji prostřednictvím šamanského rituálu voodoo chce způsobit smrt. Když začínala žít u Štajdlů (nejdřív jen jako kamarádka), tak se chovala velice neomaleně a defacto ona zničila vztah mezi Štajdlem a jeho první ženou...a tak by se dalo pokračovat. Naskýtají se jen dvě odpovědi. Buď je opravdu tak zlá od přirozenosti a nebo nemocná. Já myslím, že druhá varianta je velmi pravděpodobná. Kdo zná člověka s dlouhodobou maniodepresivní diagnózou spojenou s těžkou paranoiou, pak ví, co tahle nemoc umí s člověkem za zvěrstva.

chlebasmaslem
13. 8. 2011 • 17:09

Každej od alkoholičky. Úroveň tupé a rozmazlené hysterické puberťačky, které musíte celý den říkat, že vypadá na sedmnáct, která o sobě říká, že je jak Marylin Monroe a dobrá máma se nedá dlouho vydržet. navíc ona velmi stojí o to být v bulváru, protože za dodané informace a fotografie jí dávají peníze.

mumla
13. 8. 2011 • 11:37

Máte pocit, že se jí sanžilo pomoct málo lidí??? Ono pomáhat se dá někomu, kdo se aspoň trochu snaží, ale uspořádáat sbírku na feťačku a alkoholičku by vedlo k jedinému efektu - další nákupy chlastu. Spíš by měli pomoct Arturovi, to je jediný chudák v celé akci. Obdivuju, jak s tím v jeho věku válčí, ale zároveň ho moc lituju, s čím startuje do života, chudák kluk.

mumla
13. 8. 2011 • 11:34

Nemlela IB něco o tom, že si přejí miminko? To musí být opravdu bystrá, když jí hrabě nakecal, že to jde i přes kondom.

mumla
13. 8. 2011 • 11:33

Chce to číst pořádně, je tam řeč i o odpadkových koších...i když i to je zvláštní místo na vyhazování, ale pořád lepší než šuplík.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.