Kartářka předpověděla Kryšpínovi budoucnost: Co ho čeká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kartářka předpověděla Kryšpínovi budoucnost: Co ho čeká?

Kartářka Michaela Kudláčková a syn Agáty Hanychové Kryšpín Dopita.
Kartářka Michaela Kudláčková a syn Agáty Hanychové Kryšpín Dopita. (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, showpix.cz, ara)

Podle kartářky Michaely Kudláčkové čeká malého Kryšpína zářná budoucnost. „Narodil se ve Lvu s ascendentem ve Střelci. Bude hodně energický,“ říká Kudláčková. Co dál vyčetla z jeho horoskopu?

Rada pro maminku Agátu:

Lva je třeba vychovávat pomocí chvály. Nesnáší kritiku. Je hrdý a spravedlivý. Bude se zastávat slabších. Snažte se ho motivovat. Měl by být odmala veden k pokoře, protože Lvi mají tendenci si myslet, že všechno zvládnou, protože jsou nejlepší na světě.

Kryšpín má navíc ascedent ve Střelci, což s sebou nese hodně energie a akce. Nespíš ho budete stále odněkud sundávat, brát mu z rukou sirky a z pusinky šutry...

LUNA VE VÁHÁCH

Bude šarmantní  a elegantní.  Zdvořilý, přátelský a příjemný. Bude potřebovat obdiv a chválu, a zvolí cestu přívětivé komunikace. Současně může snadno podlehnout a stát se ovlivnitelných.

MERKUR V PANNĚ

Bude praktický a inteligentní. V některých oblastech až puntičkářsky malicherný.  V životě se bude orientovat především na práci a tvůrčí činnost.

VENUŠE VE LVU

Tihle lidé bývají milí a sympatičtí. Jejich chování je láskyplné, nekonfliktní. Bude to požitkář a dobře mu bude v lepší společnosti a u dobrého jídla a pití.  Upoutá osobní hrdostí. Je to komediant a bude umět dobře vyprávět. K příběhů, ve kterých bude hrát hlavní roli(jako ostatně každý Lev) si občas něco přidá, aby příběh nabral na dramatičnosti. Byl by dobrý herec a bavič.

MARS V RAKU

Bude afektivní a občas náladový. Jeho emoce jsou silné, hlavně na domov a rodinu.

JUPITER V BÝKU

Bude chtít zacházet s financemi tak, aby z toho mělo užitek víc lidí. Staví zájem celku nad zájem jednotlivce, ale nezapomene ani na sebe. Není oběť. Spíše mecenáš. Pozor na důvěřivost a investování do lidí, či projektů, které si to nezaslouží.

SATURN VE VÁHÁCH

V otázkách osobní spravedlnosti, bude nekompromisní .

URAN VE SKOPCI

Snadno změní úhel zájmu, pokud se tak rozhodne, nebude mu dělat problém přehodnotit názory, třeba i politické.

SLUNCE V 8. DOMĚ

Aspiruje na člověka finančně nezávislého. Možná se mu nebude v životě hodně věcí, ale rozhodně ne peněz. Bude i dědit.

VENUŠE V 8. DOMĚ

Velmi žárlivý.

MARS V 7. DOMĚ

Bude rád pracovat v týmu. Nevadí mu kolektivní práce. Ve vztazích milostných bude velmi aktivní.

JUPITER V 4. DOMĚ

Symbolizuje pěkný domov, luxusní styl a finanční pohodu zvláště ve druhé polovině života.

SATURN V 9. DOMĚ

Mohla by ho zajímat pedagogika, filosofie a náboženství. Saturn v devátém domě mají často universitní a vysokoškolští profesoři. Bude klást velký důraz na svoji morální pověst. Jeho činnost, vedle hereckého nadání může mít něco společného s právem, vzděláváním, nakladatelskou činností a s cestováním.

URAN V 3. DOMĚ

Nesnáší klišé a své vlastní mínění si vytváří na základě vlastní zkušenosti a faktů. Mínění a názory jiných lidí nemohou ovlivnit jeho myšlení.

SLUNCE KONJUNKCE VENUŠE

Bude veselý a optimistický a družný. Tohle postavení mu propůjčuje krásu a obratnost při sebevyjádření. Má umělecké a hudební nadání.

SLUNCE SEXTIL SATURN

Ke svým přátelům bude velkorysý a věrný.

MERKUR SEXTIL MARS

Bude říkat, co si myslí a myslet si, co říká. Vše co bude dělat, si naplánuje. Své myšlenky a záměry bude umět také realizovat.

SLUNCE KVADRÁT JUPITER

Tady pozor. Bude mít potřebu příliš mnoho a příliš rychle dosáhnout, Může při tom šlápnout vedle. Představa, kterou si o sobě vytvořil, může být přehnaná. Pozor na to jestli stačí prostředky a síly na dosažení některých cílů. Výsledkem by byla frustrace, která ale u jeho optimistického nastavení naštěstí nebude nadlouho.

MĚSÍC KVADRÁT MARS

Bude vznětlivý a bude mít trochu sklon brát věci příliš osobně, což může vést k citovým výbuchům. Mnohdy bude více nezávislý, než je pro něho prospěšné. V životě půjde vlastní cestou a bude odmítat každé vměšování.

VENUŠE KVADRÁT JUPITER

Mnoho věcí bude pokládat za samozřejmost. Z toho může pramenit velmi snadno marnotratnost. Tak jestli na to bude mít, tak proč ne.

VENUŠE TRIGON URAN

Bude mít trochu sklon stále vidět jen slunnou stránku života. Bude velmi populární. V dospělosti vyzařuje spokojenost, kterou jiní marně hledají.

MARS TRIGON NEPTUN

Má vhled a silnou intuici. Může mít schopnost na základě svých předtuch odvrátit nějaké neštěstí. Může mít i léčitelské schopnosti.

Bude mít slabost pro malířství, sochařství a hudbu.

Dále bude mít Kryšpín patrně silnější vztah k matce, než k otci. Bude moc rád cestovat a vůbec by mu nevadilo, odstěhovat se daleko, třeba i do jiné země. Cestovat bude ale i z profesních důvodů. Klidně si vezme za ženu cizinku. Je tolerantní k jiným národnostem i rasám.

Zdravotně

Luna kvadrát Mars přináší často žaludeční a vředové choroby. Může se dočkat i psychosomatických onemocnění. Nemá silnou psýchu. Veškerá nepohoda se odrazí na jeho fyzickém pocitu.



Přečtěte si
anamora
5. 8. 2011 • 14:45

Kudláčková je dost otřesná, naštěstí od nás už vysublimovala a hraje si na vědmu jinde. Nám tu ukazovala, jak se má podnikat a odešla s ostudou jak barák, héérečka jedna škaredá.Měla by taky vyložit jednou sobě a vyšlo by jí, že kdyby se sebou něco udělala, možná by byla malinko úspěšnější, ale takhle, šmudla jedna zanedbaná neurve nikde nic...

annahradecek
5. 8. 2011 • 14:10

kldyby to bylo špatné, tak by to snad sdělila? Jsou typické vlastnosti,která znamení mívají. určitě lvi jsou sebejistí, sebevědomí, ale ostatní je všechno je ovlviněno dalšími aspekty a nedá se dělat šablona./ více různých druhů horoskopů a numerologie a stejně to bude jen hrubý odhad osobnosti/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.