Příběh manželství Veroniky Žilkové a Jiřího Hanycha: Agáto, jsi po rodičích? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběh manželství Veroniky Žilkové a Jiřího Hanycha: Agáto, jsi po rodičích?

Agáta se narodila ze studentské lásky Žilkové a Hanycha. „Byli jsme oba studenti a já brala 800 měsíčně. Tak jsem si různě přivydělávala, jeden čas jsem taky učila na flétnu,“ vzpomíná Veronika.
Agáta se narodila ze studentské lásky Žilkové a Hanycha. „Byli jsme oba studenti a já brala 800 měsíčně. Tak jsem si různě přivydělávala, jeden čas jsem taky učila na flétnu,“ vzpomíná Veronika. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Milostné rošády těhotné modelky Agáty Hanychové (26) si v ničem nezadají s tím, co v mládí zažili její rodiče – herečka Veronika Žilková (49) a režisér Jiří Hanych (53)! Proč jejich manželství vydrželo jen čtyři roky? Kdo je rozvedl a proč? Deník Aha! zná celý jejich životní příběh!

S Hanychem, svým prvním manželem, se mladičká Veronika Žilková seznámila paradoxně ve stejnou dobu jako se svým druhým mužem Markem Navrátilem. Ti dva totiž byli kamarádi!

„Jirka se hlásil na FAMU a točil film na přijímačky, a jak to v těchto filmech bývá, hráli mu v něm kamarádi. Včetně Marka. Mě Jirka oslovil z DAMU. Seznámili jsem se v den mých 21. narozenin, 16. října 1982 – mimochodem v to datum se později i Agáta seznámila se svým Mirkem,“ zavzpomínala Žilková.

Manželi byli od roku 1984, 28. dubna 1985 se narodila Agáta. Idylka skončila rozvodem v roce 1988. Co se stalo? Hanycha Žilkové přebrala její tehdejší nejlepší kamarádka Barbora! „Byly s Veronikou kamarádky od základky. Jenže Bára vždycky koukala po zadaných klucích. Už před Hanychem Veronice jednoho přebrala, tanečníka Marka Čumpelíka, s nímž pak měla dvě děti,“ dodává dobře informovaný zdroj.

Po Hanychovi Bára »vyjela« v době, kdy s Veronikou přestavoval rozbitý a nepodsklepený domeček 1+1 v PrazeSuchdole, který manželé koupili za šedesát tisíc. Veronika s rodinou v něm bydlí dodnes. „Trávila u nás léto. My už měli Agátu, ona dvě děti s Čumpelíkem. Já opravovala dům, oni hlídali děti. Alespoň to jsem si myslela,“ krčí rameny dnes Žilková se smíchem.

Hanych se zakrátko ze Suchdola odstěhoval a po rozvodu si Veroničinu bývalou kamarádku vzal. Žilková se pro změnu vdala za jeho kamaráda Marka Navrátila. Dnes je jejím třetím mužem herec Martin Stropnický. Kromě Agáty vychovává pět dalších dětí.



Autor:  Petr Macek

Přečtěte si
pavucinka
2. 8. 2011 • 17:48

a rozvedete se taky na to tata. V Česku dnes normál a děti vychováváme k obrazu svému. Vždy. Funguje totiž i podvědomí vzor a tak se velmi pravděpodobně Agátka rozvede také. Prostě nebude se snažit udržet manželství za cenu nějaké oběti, nebude zvyklá dělat kompromisy nebo ustoupit, atd......

kamaradka92
2. 8. 2011 • 15:15

Možná by byl tento smutný příběh zhrzené herečky úplný a pravdivý, kdyby se zveřejnilo datum rozvodu paní Veroniky ,datum její druhé svatby a brzké datum narození jejího 2.dítěte. Byla by pak odpověď na otázku , proč se manželství rozpadlo jasnější. Možná pro někoho méně zajímavá.

juanab
2. 8. 2011 • 14:31

Žilková není žádná moje oblíbenkyně, ale řekla bych, že pokud jde o chlapy, dcera ji dááávno předčila. Počet mužů, který na Žilkovo vyhrabali v rozmezí let 1981 - 2011, zvládne její dcera za půl roku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.