Rizikové těhotenství Agáty Hanychové: Je to zlé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rizikové těhotenství Agáty Hanychové: Je to zlé...

Agáta nyní potřebuje v zájmu miminka hlavně klid na lůžku.
Agáta nyní potřebuje v zájmu miminka hlavně klid na lůžku. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Páteční kontrola těhotné modelky Agáty Hanychové (26) na porodnickém oddělení pražské Fakultní nemocnice v Motole nedopadla vůbec podle jejích představ.

Lékaři modelce na začátku osmého měsíce rizikového těhotenství přikázali, aby nevstávala z lůžka! Co se stalo? Na Agátu dolehl stres z dluhů a vydírání bývalé kamarádky!

Za vším je Agátina donedávna nejlepší kamarádka Hanka Chymčáková. Začala si s hokejistou Hudlerem, čímž skončilo jak jejich přátelství, tak společné podnikání (modelingová agentura). „Hanka mě podrazila lidsky i profesně,“ komentovala to před měsícem Agáta, kdy ještě vůbec netušila, co přijde dál.

„Agátě začaly volat modelky, které Hanka nevyplatila, i když tvrdila opak. Na agenturu tak pro neplnění závazků přišlo i trestní oznámení!“ dodává modelčin kamarád s tím, že nakonec ji Hanka začala i vydírat hrozbou zveřejnění pikantních informací z jejího soukromí.  Takový stres Agátině miminku evidentně neprospívá, na což v pátek poukázal i její lékař.

„Nechci to pitvat. Prostě už musím zůstat ležet. Rodit teď by bylo ještě nebezpečné,“ vzkázala jen Agáta.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.