Co našli Ivetě Bartošové v krvi? Detailní rozbor jejích testů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co našli Ivetě Bartošové v krvi? Detailní rozbor jejích testů!

Ivetě Bartošové zřejmě italské klima svědčí. Výsledky jejích testů ukazují, že je naprosto zdravá. Dokonce ani nenaznačují, že by byla závislá na alkoholu.
Ivetě Bartošové zřejmě italské klima svědčí. Výsledky jejích testů ukazují, že je naprosto zdravá. Dokonce ani nenaznačují, že by byla závislá na alkoholu. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Má psychickou poruchu, je závislá na alkoholu a na prášcích! To všechno se v posledních týdnech říkalo o Ivetě Bartošové (45). Její bývalý manažer Richard Dušák dokonce tvrdil, že jí selhávají játra a ledviny!

Na popud Ivetina italského milence Domenika Martucciho (35) proto italští lékaři zpěvačce udělali veškeré testy. Deník Aha! se teď s Ivetou, respektive s jejími celkovými výsledky laboratorního vyšetření krve a moči, které nám exkluzivně poskytla, vypravil za doktory!

Laboratorní analýzu jsme nechali přezkoumat předními českými lékaři, kteří se sice podivovali nad zastaralou technikou, ale jinak se shodli s italskými zdravotníky. „Ano, Bartošová má opravdu veškeré hodnoty v rámci určených norem,“ tvrdí pražský lékař, který se zprávou podrobně zabýval.

Trochu vyšší jsou snad jen jaterní testy. „Ta hodnota je jen velmi mírně zvýšená nad referenční hodnotou. Kdyby se však jednalo o alkoholika, bylo by to mnohonásobně vyšší a ne na hranici, tak jak tomu je u Ivety Bartošové,“ doplňuje lékař.

Prozkoumejte sami, co všechno se dá vyšetřit z moči a krve. Deník Aha! přináší podrobný popis laboratorní zprávy i s detaily rozboru všech výsledků.



Přečtěte si
lubnicka
3. 8. 2011 • 12:31

Díky ;)

atakdale
3. 8. 2011 • 12:31

no zrovna na to jak u vytržení koukám- tvrdě na věc

lubnicka
3. 8. 2011 • 12:29

každej druhej ital je hrabě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.