Petra Černocká: Nejraději pěstuji bylinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petra Černocká: Nejraději pěstuji bylinky!

Petra Černocká
Petra Černocká (Aha! – Martin Přibyl)

Zpěvačka a herečka Petra Černocká (61) má k zahrádkaření vřelý vztah. Aby ne! Má hned dvě zahrádky – jednu v Praze u domu, druhou na chalupě v Kytlicích.

„V Praze máme menší, na chalupě tedy o poznání větší,“ směje se Petra, která bere zahrádku nejen jako práci, ale i jako relax.

Na chalupě v Kytlicích, která sousedí s lesem, má zpěvačka spoustu záhonků, za okny květiny v truhlíku a nechybí ani skleník. Tam Petra se svým manželem Jiřím pěstuje rajčata, papriky, dýně, cukety a okurky.

„Musím říct, že skleník je parketa hlavně mého muže. Ten se v něm zhlédl a má teď nového koníčka,“ dodává Petra. Na chalupě manželé každoročně tráví čas od května do září. Do Kytlice tak přesunou veškerou domácnost, včetně počítače. Co se týče rostlin, ze všeho nejraději má Petra  bylinky. „Jako kuchařka to považuji za nutnost,“ dodává zpěvačka.

Co se týče úprav na chalupě, zastávají manželé zásadu, že staročeský ráz chalupy by byla škoda měnit. „Ale postupně se nám podařilo všechno vybudovat tak, aby se tady dalo žít celý rok i bez výrazného zásahu do chalupy,“ konstatuje Černocká. A nezapomínají ani na přírodu. Před chaloupkou mají budku pro ptáky, tam ale s oblibou chodí odpočívat i jejich kočička.



Přečtěte si
aha-aha
1. 8. 2011 • 12:00

Otřesné, co ve Vás všech vytváří závist, že Petra Černocká vypadá naprosto úžasně, baví jí opečovávat si zahrádky a prostě má krásný a pohodový život. Udělejte si doma ve všem pořádek a bude Vám všem taky fajn a nebudete muset tolik závidět. Petruško, jsi naprosto fantastická a z těch závistivců si nic nedělej.Bude je to užírat ještě víc. Petra je super krásná celé roky a hlavně umí stárnout s grácií

olesja
1. 8. 2011 • 11:38

A kolik zahradníků zaměstnává?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.