Milenecký čtverec Erbová, Řepka, Řepková a »čičmunda«: Nejdřív sex, pak exekuce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milenecký čtverec Erbová, Řepka, Řepková a »čičmunda«: Nejdřív sex, pak exekuce!

Tomášova prsatá milá Vlaďka Erbová.
Tomášova prsatá milá Vlaďka Erbová. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Karel Kopáč, Jan Tůma)

Sexuální propletenec vnadné modelky Vlaďky Erbové (30), jejího milence – fotbalisty Tomáše Řepky (37), jeho zákonné manželky Renaty (38), a jejího nového přítele Václava Vokála (38) známého pod přezdívkou »čičmunda« okořenil další skandál! Vokál totiž dluží kam se podívá, a čeká ho soud i exekuce majetku! Žaloby na něj podal třeba exmilenec Lucie Borhyové Alan Babický či olympijský vítěz Aleš Valenta. Co je však ještě zajímavější, zadlužený Vokál se v minulosti velmi často stýkal i s Vlaďkou Erbovou a Tomášem Řepkou. Proč se rozešli ve zlém?

Golfista a bývalý přítel moderátorky televize Nova Borhyové Alan Babický informace deníku Aha! potvrdil. „Toho chlapa dobře znám, dluží mi peníze. Dal jsem ho k soudu, ale kvůli drobné chybě jsem musel trestní oznámení se svými právníky předělat. Teď už je vše v pořádku, takže se s nim brzy sejdu u soudu. Doufám, že mu pak hned exekutoři obstaví majetek,“ zlobí se Babický, který má s Vokálem dlouhodobý spor o peníze.

„Nejsou to statisíce, ale není to ani málo peněz,“ dodává Babický, specifikovat o co konkrétně ve sporu šlo však nechtěl. A podobně je na tom i Aleš Valenta, i tomu nový milenec Řepkové dluží. „Raději se s ním nechci už nikdy vidět, měl jsem s nim finanční problémy, které raději nebudu komentovat,“ rozohnil se nad Vokálovým jménem olympijský vítěz.

Podle dobře informovaných zdrojů navíc Vokál obral o padesát tisíc korun i svou bývalou přítelkyni, zpěvačku Martinu Pártlovou. Půjčil si od ní prý na opravu auta, ale s vrácením peněz nepospíchá.



Přečtěte si
fukusima
30. 7. 2011 • 21:03

Holčička by si měla dávat dobrej pozor, co novinářům píše. Nebo jí fotřík nechá přiklepnout moderní syndrom zavrženého rodiče, půjde do blázince a tam jí budou vymejvat mozek tak dlouho, až vyleze a na kolenou bude Erbovou prosit o odpuštění, jen aby se tam nemusela vrátit.

fukusima
30. 7. 2011 • 21:02

Asi proto, že od rodiny odešel fotr, takže se není moc co divit, že to holce vadí. Asi není nadšená, že si i máma potom našla šamstra, ale to by se nestalo, kdyby řepka udržel ptáka v trenclích.

bobina
30. 7. 2011 • 18:38

illis, vy by jste měla dělat poradce vládním špičkám,s takovým mozkem je vás škoda nevyužít!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.