Fotbalista Řepka: Vlastní dcera ho kvůli Erbové nenávidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fotbalista Řepka: Vlastní dcera ho kvůli Erbové nenávidí!

Snímek z roku 2007, tehdy ještě fungovali jako idylická rodina. Zleva dcera Veronika, Renata Řepková, Tomáš Řepka a syn Tomasso.
Snímek z roku 2007, tehdy ještě fungovali jako idylická rodina. Zleva dcera Veronika, Renata Řepková, Tomáš Řepka a syn Tomasso. (Foto Aha! – Denisa Hamerníková, Petr Novotný, Maria Rušínová, ara)

Vztahy mezi fotbalistou Tomášem Řepkou (37) a jeho manželkou Renatou Řepkovou (38) se vyhrotily tak, že jejich šestnáctiletá dcera Veronika psychicky nezvládla boj rozvádějících se rodičů a napsala velmi otevřený dopis deníku Aha!. V něm obviňuje především svého otce, nešetří však ani jeho milenku Vlaďku Erbovou (30)! Zoufalý krok nasvědčuje tomu, že Veronika žije ve vypjaté atmosféře, kterou bohužel neumí se svými rodiči vyřešit. A otci vzkazuje jediné... »Táto, styď se!«

Hádky o majetek i peníze slavného fotbalisty měli řešit rozvodoví právníci. Jednu chvíli to vypadalo, že dosáhli smíru, jenže vnímavým dětem manželů Řepkových – Veronice (16) a Tomassovi (10) jako by se zhroutil svět.

Trpí, a svou bolest ventilovali způsobem, který šokoval nejen mámu Renatu, ale i tátu Tomáše. Veronika totiž poslala do naší redakce velmi otevřený dopis plný smutku, zrady a ublížení. O svém tátovi mluví buď jako o »otci«, v horším případě jako o »Řepkovi«, jeho milenku Vlaďku Erbovou obviňuje ze lží a blábolů.

Reaguje tak na dvojrozhovor Řepky a Erbové, který vyšel v sobotním Aha!. V něm popisovali svůj vztah, plány do budoucna i vztah k dětem.Poté prý mezi Řepkou a jeho dcerou proběhla po telefonu ostrá výměna názorů, která skončila katastrofou – alespoň tak to vnímá šestnáctiletá slečna.

„Po našem telefonním rozhovoru mi řekl, že pro něho neexistuji. Co se týče otce, ten nás už dávno odepsal. Když si bratr zlomil nohu, nepřišel se na něho podívat a nezajímal se o jeho zdravotní stav a dva dny poté odjel na dovolenou do Dubaje se svou milenkou,“ stěžuje si v dopise Veronika, která se rozhodla situaci v rodině vyřešit tímto způsobem.

Učinila tak ve chvíli, kdy její matka odcestovala s novým milencem Václavem Vokálem (35) na dovolenou do Turecka. „Nevěděla jsem o tom,“ vyděsila se včera Řepková, když jsme ji informovali o obsahu dopisu. „Neventilujeme své problémy, vždy se vyjadřovala jen jedna strana... Teď máte i názor dětí,“ dodala Řepková.

Večer se dostal dopis napsaný rukou šestnáctileté Verunky i k otci Tomášovi. Ten se po přečtení málem zhroutil. „Tohle se nemělo stát...“ pronesl smutně. A také napsal dopis.

CO V NĚM STOJÍ? ČTĚTE UŽ V ZÍTŘEJŠÍM AHA!

Dopis Veroniky Řepkové

Dobrý den,chtěla bych se vyjádřit k společnému rozhovoru Erbové a Řepky. Už mám dost těch nepravdivých blábolů a lží, které vypouští p. Erbová, pravda je úplně jiná.

Já ani můj bratr Tomasso se nechceme stýkat s paní Erbovou a ani ji poznat. Ať se oba dva stále nenavážejí do naší matky Renaty, která se o nás vzorně stará. Hysterku ani semetriku se jim z naší matky nepodaří udělat, ti dva jí totiž nesahají ani po paty.

Co se týče otce, ten nás dávno už odepsal. Když si bratr zlomil nohu, nepřišel se na něho podívat a nezajímal se o jeho zdravotní stav a dva dny poté odjel na dovolenou do Dubaje se svou milenkou. Několikrát čekal malý Tomasso, že si pro něho otec přijde, ale vždy to bylo marné. Uvedla jsem málo z mnoha dalších případů.

V pondělí 18.7 ve 22.30 po našem telefonním rozhovoru mi řekl, že pro něho neexistuji, a to jenom kvůli tomu, že jsem mu řekla čistou pravdu a můj názor na něho. Dokud p. Erbovou neznal, byli jsme jako rodina všichni šťastní, její plán vyšel, vzala nám tátu, a to se jen tak neodpouští.

Děkuji, Veronika Řepková

Pozn.: V textu byla opravena interpunkce, jinak do něj nebylo nijak zasahováno, nebyl krácen ani jinak upravován.


Renata Řepková: Teď to vidíte i z druhé strany...

Manželka Tomáše Řepky Renata se po návratu z dovolené dozvěděla věc, která ji doslova šokovala – její dcera napsala deníku Aha! a postěžovala si na svého otce. Že nebyl dopis vůbec lichotivý, ji ale nepřekvapilo.

Dobrý den, do redakce přišel dopis od vaší dcery Veroniky. Víte o něm?

„Jaký dopis? Co je v tom dopisu? Já o ničem nevím, vrátili jsme se včera večer z dovolené. Jdu se dcery zeptat... Moment... Zavolám vám za pět minut.“

(Za chvíli volá zpět) Je pravda, že ten dopis psala vaše dcera?

„Ano, psala to ona. Nevím proč, byl to její nápad. Já nikdy své soukromí neřeším přes média. Slavný je pan Řepka, vždy jste měli jen jeho názory, tak teď máte i informace z druhé strany.“

Vaše dcera se na tátu evidentně zlobí.

„To je asi něco jiného než zloba. Tak se nad tím zamyslete sama... Máte děti?“

Zřejmě ani nejde o zlobu, jako o smutek z toho, že je táta opustil. Je to tak? Vaše děti jsou nešťastné?

„Je to přesně tak, jak říkáte. Já bych to nikdy nenapsala, takhle to cítí ona. O svém soukromí nebudu nikomu vyprávět. To je jen naše věc. Musím nejdříve vyřešit všechny věci s manželem, které se týkají našeho rozvodu. To, že se tak rozhodla naše dcera, to jsem nemohla ovlivnit. Právně za ni odpovídám, ale nevěděla jsem, že napsala takový dopis.“



Přečtěte si
miditi
29. 7. 2011 • 12:32

nápodobně-otec mých dětí neplatí výživné,protože jak říká,nebude přeci dotovat mě,nehodlá mi pomáhat,když jsem chtěla děti do své péče....absolutně nechápe,že jde o děti a má dojem,že ty peníze jsou pro mě,ač jen léčba dětí daleko přesahuje výši výživného...je to stále o ješitnosti a s novou partnerkou si koupil nové auto,kouří marlbora,jiné oblečení než značkové neoblékne,jezdí po kavárnách a po výletech-není to o tom,že by peníze nebyly

miditi
29. 7. 2011 • 12:28

oprauji se z min.komentáře-dle vašich dalších komentářů jste žena-ovšem vaše názory,jednoznačně na straně E+Ř bez výhrad vypadají tak,jakobyste žila přímo u nich anebo jste fanatická fanynka či v horším případě máte sama za sebou zkušenost,kdy jste někoho manipulovala a přijde vám,že tak činí každý.....Řepku jsem měla ráda,byl mi sympatický a dokonce jsem si omlouvala jeho blikance na hřišti-to,co se nyní řeší je nešťastné-tím,že to jde přes média-a neříkám,že je Ř.grázl a já nevím co ještě-sama jsem ho viděla na Andělu se synem v kavárně,když měl tu zlomenou nohu-ovšem i dle příspěvků výše je zřejmé,že situace je vypjatá pro všechny a když je chlap zblblý do ženské,pak jdou na chvíli i děti stranou-je to tak všude,když si chlap najde milenku

anonymka...
29. 7. 2011 • 11:06

... víš tohodle bych s nebála .. u peníze verča nejde až zas tak tolik... tady de o to že tátu vídá jen v televizi když hrajou fotbal nebo v bulváru.. tobě by to nelezlo na nervy?))

anonymka...
29. 7. 2011 • 11:04

... tý holce je 16... a opravdu to napsala...

pavucinka
29. 7. 2011 • 11:00

Když se nevěnuje rodině ,kterou dobrovolně snad založil protože má prostě jak se říká roupy..... a chodí de facto za zábavou jinam,tak je to sobeckost, nezodpovědnost a není si ho ani proč vážit. Za vše se platí a to nevěděl? Člověk nemůže dělat co chce, bez toho že by ho to něco stálo. Jako v hospodě, položí před vás účet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.