Halina Pawlowská: Ukázala obří... Rudou růži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Halina Pawlowská: Ukázala obří... Rudou růži!

Halina Pawlowská snad ještě ani jednou nedorazila na festival se svým manželem. Letos to nebylo jinak. „Co by tu manžel dělal, ten je rád, že tady nemusí být,“ poznamenala moderátorka.
Halina Pawlowská snad ještě ani jednou nedorazila na festival se svým manželem. Letos to nebylo jinak. „Co by tu manžel dělal, ten je rád, že tady nemusí být,“ poznamenala moderátorka. (Aha! – Martin Hykl)

Moderátorka Halina Pawlowská (56) svým příjezdem okořenila závěr festivalu, který v sobotu večer ukončil slavnostním ceremoniálem jeho prezident Jiří Bartoška (64).

Jako správná hvězda nic nepodcenila a ve stylu hollywodských hvězd zvolila róby s tak odvážnými dekolty, že samozřejmě jen těžko mohly zahalit její bujné poprsí.

„Jsem ráda, že jsem se dostala na nějaké filmy, ale moc jich letos nebylo, spíše jsme mejdanovali,“ přiznala deníku Aha! moderátorka, která měla v plánu pořádně rozjet i poslední večer na festivalu.

Unavená hrstka hostů však měla zcela opačné plány. Osamělá paní prezidentová Livia Klausová (67) hodinu po půlnoci zamířila do pokoje a ve stejném čase se odporoučel i unavený Marek Eben. Ani staří bardi – herec Lubomír Lipský (88) a režisér Jiří Krejčík (93) – dlouho neponocovali.

„Jsem už starý, únava na mě doléhá dřív než v mládí,“ smál se Lipský.Filmový festival skončil, 46. ročník je pryč a prezident Jiří Bartoška už včera usedl ke svátečnímu nedělnímu obědu, aby začal plánovat ten příští, který začne 29. června.



Přečtěte si
pavucinka
11. 7. 2011 • 15:07

by nemělo být tak zjevné, ale více nenápadné. V poslední době se Halina obléká sice lépe, ale stále by bylo co vylepšovat.Já bych ji asi poradila lépe než její poradci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.