Andrea Verešová: Pustila se do Partyšové a Krainové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Andrea Verešová: Pustila se do Partyšové a Krainové!

Posuďte sami, jestli byla opravdu největší hvězdou festivalu, za kterou se sama považuje.
Posuďte sami, jestli byla opravdu největší hvězdou festivalu, za kterou se sama považuje. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Modelka Andrea Verešová (31) se cítí být větší hvězdou festivalu než Gábina Partyšová (33) či Simona Krainová (38). „Proč by měla být Gábina za hvězdu ve stylu Hollywoodu,“ ohrnovala nad Gábinou Partyšovou nos její sokyně Verešová, která očividně nemá v lásce ani Simonu Krainovou.

„To by mě zajímalo, jestli to šíří ona, že jsem si sem dovezla patnáct kufrů s oblečením,“ pustila se i do Krainové Andrea.

Verešová každoročně patří mezi největší krásky filmového festivalu ve Varech. Letos však dorazila jen s těmi opravdu nejnutnějšími věcmi. „Mám tady jeden kufr, tašku a vak na šaty,“ přiznala, když odmítala nechat nafotit svou garderobu. „To už udělala Gábina Partyšová a bylo to tak trapné,“ častovala znovu moderátorku modelka.

Co si ale Verešová vlastně dovezla do Varů za parádu? Posuďte sami, jestli je to šatník hodný hollywodské hvězdy. „Mám tady čtvery večerní šaty od libanonského návrháře a Beaty Rajské, sedmery koktejlky – na každý den jedny, a pak takové ty klasické věci. Opravdu jsem to letos nepřeháněla,“ přiznala deníku Aha! Verešová, pro kterou měl festival skončit v sobotu ráno.

„Jedeme domů slavit čtvrté narozeniny Vanessky, ta už si naporoučela i dárky,“ plánovala modelka. Nakonec ale bylo všechno jinak a se svým manželem Danielem Volopichem (43) se na závěrečném večírku objevila. „Volali nám, že jim všichni odjíždějí. Tak jsme se rozhodli zůstat,“ prozradila Verešová.



Přečtěte si
solochov
12. 7. 2011 • 16:32

Bingo! Volopich asi sáhnul hluboko do kapsy, aby měl doma JUDr.

solochov
12. 7. 2011 • 16:31

Zajímalo by mě, kdo je ještě na tuhle hloupou omezenou slepici, která chce okouzlovat jen majetkem, zvědavý? Bez vizážistů se neumí obéci ani nalíčit, bez manžela by neměla nic. Když otevře ústa, člověk žasne, že tohle stvoření mohlo někdy studovat.

janejaneja
11. 7. 2011 • 10:46

Je to husa namyšlená na entou.. A hlavně si o sobě myslí, že ona je ta největší... Největší je, ale kráva !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.