Plastický chirurg Jan Měšťák: Šel nakoupit, zachránil život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plastický chirurg Jan Měšťák: Šel nakoupit, zachránil život!

Jan Měšťák dělá ženy krásnějšími. Teď navíc zachránil lidský život.
Jan Měšťák dělá ženy krásnějšími. Teď navíc zachránil lidský život. (ČTK)

Přední český plastický chirurg Jan Měšťák (66) se živí tím, že dělá ženy krásnějšími. Jak se ale v pátek ukázalo, poradí si i v nečekané situaci, kdy jde o život a rozhodují vteřiny! Před pražským nákupním centrem Nový Smíchov zachránil muže (31), který zkolaboval!

Nešťastník se zhroutil přímo na ulici, kde chirurg zrovna seděl ve svém autě a chystal se na nákup. Podle svědků okamžitě vyběhl a muže v bezvědomí začal oživovat. „Ten muž měl zřejmě klinickou smrt, nedýchal a neměl puls,“ potvrdil nám Měšťák sám.

„Začal jsem s nepřímou srdeční masáží, lidé mezitím zavolali záchranku. Ačkoli sám sportuji, musím říci, že to bylo fyzicky docela náročné a dost jsem se zapotil,“ řekl Měšťák.

Záchranná akce se mu povedla na výbornou, po dlouhých minutách muž začal chroptět, procitl a byl odvezen do motolské nemocnice. „Bez včasné pomoci by nepřežil. Je to úžasný pocit, zachránit někomu život,“ přiznal plastik, do jehož rukou svěřují své tělo mnohé české celebrity.



Autor:  wer,lt

Přečtěte si
bello
24. 4. 2018 • 21:13

Velmi trapná koláž.To je žalovatelné!!!Paní Havlová by toho měla využít a zaǔalovat ten pleps z Aha.Partu butíků

tenerife
4. 7. 2011 • 13:05

ten by snad neměl profesně vybouchnout,přesně minulé pondělí se paní vedle mě sesula v obchodě,ještě hlavou se chudinka udeřila do regálu,já dokázala jen třesoucíma rukama položít paní na bok a podložit hlavu a pak už někdo volal rychlou,snad to dobře dopadlo,nějaká osvěta by se určitě hodila,co v těchto chvílích dělat,

marmelada
4. 7. 2011 • 12:46

já myslím,že věnovat své znalosti a um do zkráškování je nadbytečné a nenaplňující. jestli jde o peníze, tak asi ano, ale já bych jako chirurg chtěla být užitečnější. Samozřejmě vrátit k životu člověka s popálenou tváří je něco jiného, ale jestli chce panička vypadat v šedesáti na třicet, měla by se jít projít do háje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.