Chirurg Měšťák: Co to na tom stole dělá?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chirurg Měšťák: Co to na tom stole dělá?!

Doktor Měšťák hodnotí finalistky Miss v netradiční poloze
Doktor Měšťák hodnotí finalistky Miss v netradiční poloze

Renomovaný plastický chirurg Jan Měšťák (63), který se i letos stal součástí poroty volící nejkrásnější dívku České republiky, zaujal opravdu zajímavou hodnotící polohu. Spal snad?

O tom, co se vlastně stalo, se dá jen spekulovat. Jedna verze tvrdí, že Měšťák se nechal inspirovat jedním z našich nejznámějších politiků Karlem Schwarzenbergem a popřemýšlel o vítězce v poloze vhodné spíš pro spánek.

Druhá teorie sází na to, že šlo o rychlostudium materiálů. Pověra studentů medicíny praví, že pokud dotyčný medik spí na skriptech, naskáčou mu informace rychleji do hlavy. A protože jistě bere pan doktor Měšťák své porotcování vážně, hodlal se s fakty o krásných dívkách důkladně seznámit a možná už mu nezbyl čas.

Vysvětlením je také únava, kterou jistě pociťuje každý chirurg, nebo touha vidět předlouhé nohy soutěžících krásek z lepší perspektivy.

Co myslíte vy?

Foto: Martin Hykl, David Kunrát

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.