Jste to, co jíte: Dcery se za Mirku kvůli její nadváze stydí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jste to, co jíte: Dcery se za Mirku kvůli její nadváze stydí!

Po kom jen ty dcery jsou?
Po kom jen ty dcery jsou? (TV Prima)

Pomoc Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka vyhledala Miroslava Pokorná. Už nechce být pro své dcery odstrašujícím příkladem!

Mirka už od svých dcer neslyší nic jiného, než je stará, tlustá a k ničemu. Je potřeba sebrat poslední zbytky sebevědomí a dokázat jim, že ještě není všem štíhlým dnům konec. Při váze 115 kilo to ale nebude mít jednoduché…

Problém Mirky spočívá v tom, že si přestala sama sebe vážit. Cajthamlová a Havlíček ji tak musí vést nejen ke změně stravovacích návyků, ale také k sebeúctě. S její postavou to ovšem není snadné.

Příčinou její nadváhy je nadměrná konzumace cukru. „Do čaje si dávám minimálně tři kostky cukru. Neslazený čaj prostě nevypiju,“ přiznává jeden ze svých největších hříchů Mirka.

Poznají ji po »odvykací kůře« doktorky Cajthamlové její dcery? Sledujte Jste to, co jíte ve čtvrtek večer na Primě.



Přečtěte si
mourovata.kocka
25. 6. 2011 • 11:20

ani nevíte, jak mne váš díl chytl u srdce. Myslela jsem, že se dívám na svůj vlastní příběh. Držím moc palce a přeji hodně štěstí a mimochodem, máte nádherné kočičáky! =o)

illis
23. 6. 2011 • 21:25

se stydět za matku. Dala jim život, vychovala je a ony se za ni stydí. Také jsem jeden čas měla nějaké kilo navíc, ne sice tolik, ale moje rodina by mi nikdy neřekla, že se za mne stydí. Doufám, že to děvčata nemyslela až tak vážně . Měly by matku podporovat ve změně stravování a být ji oporou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.