Jste to, co jíte: Baculka Sylva má sklony k anorexii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jste to, co jíte: Baculka Sylva má sklony k anorexii!

Sylva by ráda zhubla do kalhot
Sylva by ráda zhubla do kalhot (Tv Prima)

Kateřina Cajthamlová a Petr Havlíček diváky přesvědčí o tom, že anorexie nemusí být jen problémem vychrtlých modelek. Porucha stravování trápí i Sylvu, která má pár kilo tuku navíc.

Sylva je důkazem toho, že hubnutí vedle zdravého stravování a pravidelného pohybu závisí také na psychickém stavu. Když přizná, že v minulosti během tří měsíců zhubla 15 kilo, výživový poradce Havlíček se zhrozí. Lidské tělo totiž není na tak drastickou změnu stavěno a vznikají tak problémy s metabolismem.

Dnes má Sylva při výšce 171 cm 83 kg. Přestože se neustále hlídá, hubnutí se jí nedaří. Věnuje se běhání, spinningu i thaiboxu, ale na její postavě to stále není vidět. V tomto případě nebude stačit pouze »vyčistit« ledničku. Sylva má totiž podhodnocený denní příjem kalorií a její hladovění má opačný efekt.

Podaří se Cajthamlové s Havlíčkem Sylvu přimět ke správnému způsobu hubnutí? Sledujte Jste to, co jíte ve čtvrtek večer na Primě. Specialisté na zdravý životní styl se poté s diváky dočasně rozloučí a na obrazovku se vrátí až po letní pauze.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.