Vojta Dyk a Kryštof Hádek: Chystají společný podraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vojta Dyk a Kryštof Hádek: Chystají společný podraz!

Dyk a Hádek budou hledat signál...
Dyk a Hádek budou hledat signál... (Profimedia.cz)

Vychytralý plán dal dohromady Vojtu Dyka (25) a Kryštofa Hádka (29). Společnými silami se pokusí obohatit na lidské hlouposti…

 

Dyk a Hádek si užijí společné léto v Lipnici nad Sázavou, kde je čeká natáčení komedie Signál. Ve filmu režiséra Tomáš Řehořka si zahrají dvojici vychytralých podvodníků, kteří se v zapadlé vesnici vydávají za techniky hledající ideální místo pro instalaci mobilního vysílače.

„Rád střídám žánry, a tak je Signál pro mě možností vrátit se po dramatické roli, opět ke komedii. Zajímá mě práce s režisérem Tomášem Řehořkem a těším se na setkání s kolegou Vojtou Dykem,“ řekl Kryštof Hádek.

Vojta Dyk ocenil scénář Marka Epsteina, který je podepsán pod filmy Václav nebo Roming.

„Baví mě téma Signálu a upřímnost, s jakou je podáno. Když se vcítím do role diváka, tak si to užívám. Prostě mám přiblblý úsměv na tváři skoro celou dobu, když to čtu,“ chválí Epsteina i Řehořek, který v pouhých 24 letech začne v srpnu natáčet už svůj čtvrtý celovečerní film.

V Signálu se vedle Dyka a Hádka objeví i Karel Roden nebo Bolek Polívka. K herectví se po delší pauze vrátí i režisér Jiří Menzel. Do kin by měl Signál dorazit na jaře 2012.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.