PROSTŘENO: Předstírá Lucie nemoc kvůli výhře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

PROSTŘENO: Předstírá Lucie nemoc kvůli výhře?

S nemocí Lucie to asi nebude až tak horké...
S nemocí Lucie to asi nebude až tak horké... (reprofoto Prima TV)

Lucie Paloučková (20) celý týden odmítala jídla svých hostitelů s tím, že trpí střevními potížemi. Když se ovšem večeří u ní, veškeré obavy o zdraví jdou najednou stranou…

Je její nemoc jen součástí vypočítavé taktiky? Lucie si v každém pokrmu našla ingredience, kvůli nimž nemohla jíst. Výjimkou byla snad jen večeře u Ondřeje, do něhož se zamilovala. Jindy se ovšem na pokrmy ze zeleniny tvářila s opovržením.

A čím Lucie překvapila své hosty? Zeleninovým salátem a brokolicovou plévkou! Jejímu hýčkanému žaludku najednou nevadil ani plesnivý sýr. „Všimla jsem si, že jsi celou dobu zeleninu vynechávala, tak jakože ji doma jíš?“ ptá se překvapeně Petra, jejíž menu Lucie v pondělí zkritizovala. „Dost jsem riskovala a jsem smířená s tím, že budu ležet v posteli,“ zní nepřesvědčivá odpověď Lucie.

Její slova ovšem nelze brát příliš vážně. Jak jinak si vysvětlit, že dívka milující vaření odešla z učebného oboru kuchařka kvůli jiným zájmům?

Do Lucie se ostře pustil i Richard, kterého hostitelka pobouřila hned v úvodu. „Ze sklenice jsem sloupnul nějaký nespecifikovaný bordel, nějaký bílý žmolek,“ prohlásil znechuceně.

Jak se vyvíjí vztah Lucie s Ondřejem, který před ní tají svoji přítelkyni? „Domlouvali se, že tady Ondra zůstane po večeři spát,“ prozradí Petra.

Podaří se Lucii své hosty natolik zmanipulovat, aby si odnesla 25 tisíc korun? Sledujte Prostřeno od 18 hodin na Primě.

Anketa

Který soutěžící by si nejvíce zasloužil výhru?
Celkem 257 hlasujících



Přečtěte si
alkat
27. 5. 2011 • 19:28

nemoci patří k životu,ale poslouchat celý týden kuňkání nějaké slečny a denní informace o stavu jejího zažívání už bylo únavné.Informovaní znají souvislost tohoto onemocnění střeva a psychiky.Tím možná vznikla pro tvůrce vyhrocená situace mezi účastníky,čímž pro někoho mohl být již fádní pořad zajímavější.I tak se domnívám,že by nebylo dobře jít cestou vyběru ůčastníků kuchařské soutěže,kteří by před obrazovku demonstrovali své gastroenterologické trable.To bychom nakonec mohli skončit u soutěžících s kolostomií nebo nasogastrickou sondou a to snad není cílem této soutěže.To by problematiku těchto nemocí jen zlehčilo.

karak
27. 5. 2011 • 08:44

Tohle je neuvěřitelná BLBKA.Chová se jako debil.V rypáku diamant v hlavě nic.

pelagie
27. 5. 2011 • 07:50

mě fakt neuchvátil , všichni vařili blafy, nic zajímavého a ten včerejší Ondra, či jak se jmenuje , no hrůza... jenom pořád nechápu proč se takový neumělci do soutěže hlásí, asi je vede vidina penez ... ale že se před národem ztrapní nikomu zřejmě nevadí ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.