Valerie Zawadská - Utekla z chalupy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Valerie Zawadská - Utekla z chalupy

Valerie Zawadská je už v Praze a zase pilně pracuje až sotva popadá dech.
Valerie Zawadská je už v Praze a zase pilně pracuje až sotva popadá dech.

PRAHA – „Celé léto jsem měla jen pracovní. Byla jsem na chalupě a stále tam něco upravovala a přestavovala. Odpočala jsem si vždy jen jednou týdně v Praze při dabování telenovely Nezkrotná Lucia,“ postěžovala si nám Valerie Zawadská (48).


„Jediný víkend jsem si dala na chalupě volný. Nic jsem nedělala. Byla to nádhera, žádné návštěvy, nikde nikdo, jen ptáci,“ řekla deníku Aha! Zawadská, která ráda relaxuje u televize se svými dvěma syny. „Stále u nás běží Cimrmani, Taková normální rodinka či kreslené pohádky. Všichni se mi smějí, že když už z televize zazní můj hlas, patří jen ošklivé a zlé postavě. Je to asi díky mému typu a barvě hlasu,“ smutnila Valerie, která si prý vychutnala jen jedno dabování kladné role. Byla to něžná kočička v pohádce Paříž Paříž. Právě ale zkouší v Divadle Palace, které bude slavnostně 30. října otevřeno, další neveselou roli. Ve hře Neil Simon si střihne herečku zklamanou životem. Společnost jí dělá David Prachař či David Matásek.


Autor: Jana Bošotová
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.