Eva Decastelo: Měsíc po porodu se vyrazila bavit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Decastelo: Měsíc po porodu se vyrazila bavit!

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátorka Eva Decastelo (34) si na odpočinek příliš nepotrpí. Od jejího porodu uběhl pouhý měsíc a vyrazila se s dcerkou Zuzankou pochlubit do společnosti.

Decastelo se objevila v krátkých letních šatech a ukázala tak, že těhotenství se na její postavě příliš nepodepsalo. „Stále kojím a prsa jsou jedinou částí těla, u které mi nevadí, že je větší, než bývala," přiznala moderátorka. Svoje křivky si musí stále hlídat, protože kvůli kojení má stále hlad. Ráda by se teď zbavila osmi kil a dostala se na váhu, kterou měla před těhotenstvím. „V porodnici jsem nechala čtyři kila, teď už to bude boj,“ řekla čerstvá maminka Decastelo při otevření obchodu s pánskou módou Spazio.

Vignerová už má Krause v oku

Akci si nenechala ujít ani bývalá Miss ČR Aneta Vignerová (23), která dorazila se svým přítelem Davidem Krausem (31). „V oblékání se v pozitivním slova smyslu ovlivňujeme. Zatím se mi ale nestalo, že by mě David poslal domů převléct,“ svěřila se Vignerová, která už Krause potěšila novými botami. „Velikost jsem nevěděla, ale tipla jsem to a trefila se!“ odhadla správně svého přítele zamilovaná Aneta.

Vizáž Řepky má Erbová pevně pod kontrolou

Zatímco vztah Krause a Vignerové je teprve v počátku, Tomáš Řepka (37) s Vlaďkou Erbovou (29) mají podstatně bohatší vzájemné zkušenosti. Vlaďka tak s přehledem ovládá i šatník svého partnera.

„Kupuji mu všechno, od ponožek až po čepice. Velikost zvládám na jedničku, troufnu si mu koupit i oblek," řekla Erbová. Se značkou Spazio se Tomášovi trefila do vkusu, protože má slabost pro italskou módu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.