Milenci David Kraus a Aneta Vignerová: SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milenci David Kraus a Aneta Vignerová: SVATBA!

»Ženich« a »nevěsta« si vyzkoušeli, jaké to je projít rýžovým deštěm.
»Ženich« a »nevěsta« si vyzkoušeli, jaké to je projít rýžovým deštěm. (Foto www.ibestof.cz/Robert Vano)

Rozhodli se zcela spontánně. David Kraus (31) a Aneta Vignerová (23) jsou spolu sice jen krátce, a přesto jim nic nezabránilo v tom, aby se vzali. Šlo však jen o svatbu nanečisto.

„Bylo to spontánní, najednou to přišlo, neřešili jsme to dlouho. Taková nabídka se neodmítá. Kdybych to chtěla rozhlašovat do světa, dávno bych to udělala,“ řekla deníku Aha! Vignerová, která mlžila, zda šlo o sňatek opravdový, či jen fiktivní.

Maminka Davida Krause celou situaci rozsekla. „O tom nic nevím, že by se vzali,“ řekla deníku Aha! Jana Krausová. Milenci totiž nafotili snímky pro časopis ve svatebním oblečení.

Miss ČR 2009 vystřídala několik šatů a syn slavného moderátora jí na ruku navlékl mnoho snubních prstenů. Vše ale bylo pouze půjčeno k focení. Vignerová a Kraus si však jsou natolik jist svou láskou, že se prý opravdové svatbě nebrání.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.