Jakou dohru bude mít případ střelby po Čechákovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jakou dohru bude mít případ střelby po Čechákovi?

Zavěšen do Jitky Čvančarové se po druhé hodině ranní přemístil do nedalekého baru, kde se opil, jak zákon káže.
Zavěšen do Jitky Čvančarové se po druhé hodině ranní přemístil do nedalekého baru, kde se opil, jak zákon káže. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Krátce po incidentu se na místo dostavila jednotka z místního policejního oddělení.

Vzala si nábojnici, která zde zůstala po výstřelu ležet na ulici. Samotného řidiče taxi však už na místě nenašla. A policistům se nepodařilo promluvit ani se samotným Čechákem.

Dozvonili se pouze na jeho maminku, ta jim ale po chvíli řekla, že se jí ho nedaří probudit... Pak policisté odjeli s tím, že se Čecháka pokusí kontaktovat během následujícího dne.

Do uzávěrky včerejšího vydání také nikdo z aktérů potyčky nepodal trestní oznámení. „V případě podání trestního oznámení tuto záležitost soud bude posuzovat jako ohrožení střelnou zbraní.

Případná oběť totiž netuší, zda na ni pachatel míří ostrou anebo plynovou pistolí,“ vysvětlila mluvčí pražské policie Eva Miklíková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.