Helena Zeťová: Dorazí dnes s milencem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Zeťová: Dorazí dnes s milencem?

Zeťová si s Christosem prý neustále esemeskuje.
Zeťová si s Christosem prý neustále esemeskuje. (Aha! – Marek Pátek)

Porotkyně Česko Slovenské SuperStar Helena Zeťová (30) to podle informací Nedělního Aha! dala znovu dohromady s Řekem Christosem, se kterým se na přelomu roku podruhé rozešla.

„Přijede za mnou do Prahy, a tak ho vezmu na přenos,“ tvrdila v týdnu Helena svým kolegům ze SuperStar. Podle našich informací by měl Christos Zeťovou doprovodit už na dnešní živý přenos z pražského Výstaviště. V březnu se spekulovalo, jestli zpěvačka nechodí s úspěšným tenistou Lukášem Dlouhým (27). To ale Helena popřela s tím, že jsou pouze kamarádi.

Dnes večer by se také měl mezi finalisty objevit i Lukáš Adamec, který v týdnu zkolaboval. Problémy s ledvinami ale zřejmě nebyly tak vážné. Že by zázračné uzdravení?

„Hlasivky mám v pořádku, to večer všichni uslyší,“ řekl Adamec, který se dokonce krátce po kolapsu přišel podívat na interaktivní výstavu ABBA World. „Už je to dobré, cítil jsem jen hroznou slabost,“ dodal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.