Šokující verdikt diváků SuperStar: Vyhodili Bětku! Šeps se zhroutil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující verdikt diváků SuperStar: Vyhodili Bětku! Šeps se zhroutil!

Verdikt diváků »rozdělil« oba zamilované – Michala a Alžbětu.
Verdikt diváků »rozdělil« oba zamilované – Michala a Alžbětu. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

Už jen pět finalistů má Česko Slovenská SuperStar. Včera večer se rozloučili se soutěží dva Češi – Alžběta Kolečkářová (20) a Martin Kurc (20). V případě rodačky z Napajedel to bylo velké překvapení. Dívka totiž doteď patřila mezi favoritky. Její přítel – soutěžící Michal Šeps (16) – vyřazení své lásky neustál a zkolaboval!

Bětka s Michalem se nejprve po zdrcujícím verdiktu moderátora Leoše Mareše (35) objali a za skandování políbili. Šeps poté odešel do prostoru pro postupující, kde se rozplakal.

Pak se mu udělalo nevolno, a tak ho štáb ještě během přímého přenosu odvedl do zákulisí. Alžbětu zlobil v týdnu hlas a vypadalo to, že v neděli vůbec nezazpívá. Nakonec ze sebe vydala při písni »A ty se ptáš, co já« maximum.

Intepretka tohoto hitu Helena Vondráčková (63), která songy pro nedělní finále vybírala, řekla: „Bála jsem se, jestli vůbec budeš moci zpívat. Bylo slyšet, že hlas ještě neslouží tak, jak má, ale zvládlas to.“ Hlasová indispozice se však Bětce stala nejspíš osudnou.

„Čekala jsem to,“ přiznala po svém vyřazení Kolečkářová. To, že skončí Martin Kurc, se dalo předpokládat. Porota ho už dlouho měla za outsidera.

SuperStar ustoupí hokeji!

Vedení televize Nova je podle informací deníku Aha! připraveno přesunout příští finálové kolo Česko Slovenské SuperStar, pokud naši hokejisté postoupí na světovém šampionátu v Bratislavě až do nedělního duelu o zlato! Dobře totiž tuší, že v případě termínové kolize by SuperStar splakala nad výdělkem. „Připravili bychom náhradní řešení, víc ale nyní prozrazovat nebudeme,“ řekla Aha! mluvčí soutěže Lucie Juráčková.



Přečtěte si
soprad
11. 5. 2011 • 22:31

byla jedina,ktera zpivala kralovsky.Na jejim vyrazeni je videt,ze je to soutez,ovladana 13letymi hysterkami.Betko,preji hodne stesti a verim,ze se uchytite a date nam,ze sveho zpevu,hodne radosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.