Česko Slovensko má talent: Hlásí se i odpadlíci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česko Slovensko má talent: Hlásí se i odpadlíci!

Moderátorské duo Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch (vlevo)neponechalo nic náhodě – dokonale se barevně sladili.
Moderátorské duo Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch (vlevo)neponechalo nic náhodě – dokonale se barevně sladili. (TV Prima )

Včera dopoledne začaly castingy na druhý ročník »primácké« reality show Česko Slovensko má talent! První zájemci se mohli předvést v Praze a podporou jim byla moderátorská dvojice Jakub Prachař (27) a Martin Pyco Rausch (33).

Nechyběli ale ani ti, kteří své štěstí zkoušejí podruhé! Svou travesti show opět předvede ChiChi Tornádo, který v prvním ročníku zářil jako Tina Turner, ale převálcovala ho tentokrát Naděžda Krupská.

„Letos jsme se s kolegy z hecu rozhodli, že to zkusíme znovu a budeme zpívat naživo. Přípravy ale byly krátké, a výkon nebyl takový, jak jsme si představovali,“ prozradil Petr Vostárek (39) alias ChiChi Tornádo.

To skupina předvádějící ohňovou show Pyroterra měla mnohem větší úspěch. Dostala divokou kartu, a tak se snadno probojovala až do divadla.

Kromě starých známých tváří a nováčků z ulice ale o své místo na výsluní budou bojovat i ti, které oslovila sama Prima.

„Letos ještě důsledněji dbáme na výběr talentů. Ty jsme už vloni oslovovali na základě tipů, ale letos klademe ještě větší důraz na kvalitu čísel,“ řekla Aha! mluvčí Primy Jana Mrákotová s tím, že se na prvním pražském castingu předvedli uchazeči s více než pěti sty čísly!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.