Marián Zázrivý: Dostal nabídku české Státní opery! Opustí Slovensko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marián Zázrivý: Dostal nabídku české Státní opery! Opustí Slovensko?

Marián Zázrivý nevyhrál, už mu ale nabízejí angažmá v opeře.
Marián Zázrivý nevyhrál, už mu ale nabízejí angažmá v opeře. (Facebook, TV Prima)

Ačkoliv ve finále porota Česko Slovensko má Talent otočila, semifinálové vystoupení Mariána Zázrivého (36) zpětně zkritizovala, on nakonec nevyhrál, nabídky se mu hrnou jedna radost. Dokonce ho lákají i do Státní opery v Praze. Přestěhuje se snad z rodného Slovenska kvůli práci do Česka?

Marián Zázrivý na sebe strhnul pozornost především tklivým příběhem o tom, jak ho jeho milovaná manželka Zulfizar opustila kvůli nadváze. Pak ale začalo vycházet najevo, že Zulfizar se se Zázrivým nerozvedla kvůli jeho nedokonalému tělu, ale kvůli přehnané žárlivosti.

Každopádně publikum i porotu absolutně zhypnotizoval. „Bylo to krásné, tolik jste mě překvapil,“ nešetřili porotci chválou po semifinálovém vystoupení, které se mu nepovedlo a bylo místy dokonce dost falešné.

„Nechali jsme se unést příběhem, hodnotili jsme to pozitivně, ale nemělo to tak být,“ přiznal později kajícně ve finále Jaro Slávik (41).

A není zřejmě jediný, koho zpěvákův příběh naprosto omráčil. Hned po skončení velkého finále mu na zeď facebooku přistála nabídka na spolupráci od samotného ředitele Státní opery Praha Olivera Dohnányi. Což je něco, na co marně čeká velké množství profesionálních operních pěvců často i celý život. Zázrivý se tak může rychle ocitnout na jevišti například spolu s operní divou Andreou Kalivodovou (33).

Nakonec, poté, co mu vedle gratulací začaly chodit i negativní reakce na jeho vystoupení, se nechal slyšet, že by Slovensko opustil velmi rád. „Ten tlak je velký,“ říká. Zda ale angažmá v Praze vyjde, to ukáže až čas.

Spolupráci mu nabídl i ředitel Státní opery Praha.

ČTĚTE TAKÉ

Marián Zázrivý: Předstíral slepotu a postoupil! Ve finále je i nezadaný kouzelník Bakalář

Marián Zázrivý: Svoji manželku prý terorizoval! A teď pláče...

Zulfizar, exmanželka talentovaného pěvce Zázrivého - Poprvé promluvila! Ale moc potěšující to nebylo

Manželka pěvce Zázrivého: Sem utekla od manžela! A pak do Turecka!

Hvězda Talentu Marián Zázrivý o tom, proč mu krachlo manželství - Žili jsme jako bezdomovci

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.