Kate prý Williamovi poslušnost neslíbí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kate prý Williamovi poslušnost neslíbí!

William a Kate přijíždějí ve středu večer na poslední svatební generálku. Z opatství už odjeli každý sám a znovu se uvidí až dnes před oltářem!
William a Kate přijíždějí ve středu večer na poslední svatební generálku. Z opatství už odjeli každý sám a znovu se uvidí až dnes před oltářem! (EPA)

Poslední hodiny svobody – William hrál fotbal, Kate se učila řeč. Posledních 24 hodin před svatbou prožili William i Kate po svém. William klidnil nervy  na motorce a při fotbálku, Kate u rodičů pilovala svatební slib a zkoušela přísně utajované šaty.

Pár se naposledy viděl na generální zkoušce v katedrále ve středu večer. Kate pak odjela za rodiči a společně se začali přesouvat do hotelu Goring, odkud dnes ráno vyrazí na obřad do Westminsteru.

„S nekonečným množstvím lásky v našich srdcích,“ stálo na listu papíru v její ruce, který se podařilo fotografům zachytit. Podle všeho šlo o část svatebního slibu, který se Kate včera pilně učila nazpaměť a ve kterém ještě na poslední chvíli dělala změny.

Jisté je, že Williamovi neslíbí poslušnost. Ta byla součástí tradičního slibu manželek členů královského rodu, ale v roce 1981 ji vypustila princezna Diana. A Kate chce učinit totéž. Před oltářem přislíbí manželovi »jen« lásku, podporu, úctu a péči, ale k poslušnosti se nezaváže.

William odjel po svatební generálce na své pýše – motorce Ducati za 450 000 korun – zahrát si fotbal s kamarády. Svěřil se jim, že se mu trochu začínají třást kolena a hovořil o posledním dnu svobody. Do hospody na skleničku už se ale s kumpány ve čtvrtek nechystal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.