Tajná předmanželská smlouva: Rozvod? Kate by přišla o děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Tajná předmanželská smlouva: Rozvod? Kate by přišla o děti!

Důchodce Terry Hutt (75, vpravo) zažil jako 12letý svatbu dnešní královny. Nyní tráví tři noci před katedrálou, aby viděl Williama a Kate.
Důchodce Terry Hutt (75, vpravo) zažil jako 12letý svatbu dnešní královny. Nyní tráví tři noci před katedrálou, aby viděl Williama a Kate. (EPA)

Už jen jednou se vyspí a je to tady! Největší den celého roku 2011, nejvyhlíženější společenská událost posledních 30 let... Už zítra si v Londýně při »svatbě století« řeknou »ano!« následník britského trůnu princ William (28) a Kate Middleton (29)!

Sentimen-tem prosycenou náladu v celém britském království však pouhé dva dny před veselkou lehce potlačila zpráva zcela neromantického obsahu – prasklo totiž, že William se svou milou přece jenom uzavřel předmanželskou smlouvu! A že je pěkně drsná!

Milují se prý až za hrob, osm let si svůj vztah šlechtí. Ale jistota je přece jenom jistota. A tak byla Kate Middleton nucena stvrdit podpisem poměrně striktní kontrakt, který Williamovi mj. zajišťuje, že v případě rozvodu dostane do péče všechny jejich případné potomky!

Příklady zkrátka varují a britskou královskou rodinou přece jenom v posledních dvaceti letech otřáslo několik nechutných rozvodových tahanic.Vždyť zkrachovala manželství hned třem ze čtyř potomků královny Alžběty II. (85)!

Rozvedli se Williamovi rodiče Charles (63) a Diana (†36), stejně jako strýček Andrew (51) a teta Anne (60). A přízrak rozpadlých manželství se vznáší i nad Williamem a Kate, kteří se koneckonců v roce 2007 na krátkou dobu rozešli také.Proto se William pojistil smlouvou.

Jeho dítě se přece jednou stane britským králem nebo královnou, a proto chce, aby byl potomek vychován u dvora. Kate by si směla ponechat titul. Její královská Výsost, avšak nemohla by nadále bydlet v žádném ze zámků patřících panovnickému rodu.

Smlouva jí ovšem zaručuje bydlení hodné bývalé manželky následníka trůnu v luxusní vile dle vlastního výběru. Jediné, co z paláce neuniklo, byla výše případné finanční kompenzace.

Williamův soukromý majetek je odhadován na 450 milionů korun, ale kolik by po případném rozvodu platil Kate, zůstává přísně střeženým tajemstvím.Přesto celá Británie doufá, že zítřejší svatba spojí zamilovaný pár navždy, a smlouvu tak nikdy nebude třeba uplatnit...

Zatím jen na zkoušku...

Včera za ranního kuropění, kolem páté, se vydal na cestu z Westminsterského opatství do Buckinghamského paláce královský kočár State Landau z roku 1902 tažený čtyřmi šedými koňmi s jezdci královské kavalérie v závěsu.

V pátek by jím měli jet už naostro novomanželé William a Kate. V případě mizerného počasí ale svatebčany poveze kočár »skleněný«.

Svatební fanatici kempují před katedrálou!

Nejvěrnější příznivci britské královské rodiny jsou ochotni strávit pod širým nebem u katedrály i čtyři dny.

Zatímco v úterý ráno tu na páteční svatbu čekal jen první vytrvalec, včera už kolem stálo stanové městečko ozdobené bezpočtem britských vlajek a portrétů Williama a Kate.

Táboří tady nadšenci z celého světa, mnozí neváhali letět i přes oceán! „Jsem v záloze. Kdyby si to Kate rozmyslela, jsem jí k dispozici...,“ prohlásil rozverně americký student Lee (22).



Přečtěte si
winterfreshka
29. 4. 2011 • 08:59

Manželova matrace a rodička potomstva.Hezké vyhlídky .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.