Šeherezáda z Tisíce a jedné noci: Měsíčně si přijde na 700 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šeherezáda z Tisíce a jedné noci: Měsíčně si přijde na 700 tisíc!

Bergüzar Korel si žije jako v pohádce.
Bergüzar Korel si žije jako v pohádce. (TV Nova)

Turecká herečka Bergüzar Korel (28) se sice v seriálu Tisíc a jedna noc v roli Šeherezády kvůli nedostatku peněz dostala do těžké situace, ve skutečném životě si však žije jako v pohádce.

V roce 2006, když vznikal seriál Tisíc a jedna noc, přibylo Bergüzar Korel měsíčně na účtu více než čtvrt milionu korun. Vzhledem k tomu, že seriál obsahuje 90 epizod, natáčení se pořádně protáhlo a společně s ním narostl i Šeherezádin příjem.

Z Bergüzar Korel se díky účinkování v romantických televizních seriálech stala velká hvězda, čemuž odpovídají její honoráře. Její popularita je tak obrovská, že si může říct o částku, o níž se nezdá ani hercům v Hollywoodu. Natáčením si měsíčně vydělá v přepočtu 700 tisíc korun a může si tak žít v luxusu.

Šeherezáda ale musí za své pohádkové bohatství platit nedostatkem volného času. „Moje práce je velmi vysilující. Někdy pracuji celý týden bez jediného dne volna. Musím se maximálně snažit, abych před kamerou vypadala dobře,“ řekla seriálová hvězda Novému Času.

Odměnu za svůj herecký výkon považuje za zaslouženou. „Všichni herci si to, co dostanou, zaslouží. Musí vždy podat nejlepší výkon,“ dodala Korel, jíž Tisíc a jedna noc přinesla nejen slávu a bohatství, ale také manžela Halita Ergençe (40).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.