Manželé Adamcovi: Přenášeli kadibudku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Manželé Adamcovi: Přenášeli kadibudku

Rosák (vpravo) nese s kamarádem Adamcem kadibudku. Adamcová, která byla mozkem celé operace, samozřejmě udílí rady.
Rosák (vpravo) nese s kamarádem Adamcem kadibudku. Adamcová, která byla mozkem celé operace, samozřejmě udílí rady. (Aha! – David Kundrát)

Netradiční pohled se mohl naskytnout lidem procházejícím pražským náměstím Kinských, kde se v pondělí odpoledne producíroval režisér Jiří Adamec (63) s manželkou Janou (39) a Jan Rosák (63).

Kdyby dva statní chlapi nedrželi v ruce pravou nefalšovanou kadibudku, asi by nikdo nepostřehl, že se s dřevěným záchodem vleče renomovaný režisér a uznávaný moderátor.

„Není to budka v životní velikosti, do té by možná vlezl Jirka Krytinář,“ vtipkoval Rosák.

Vše mělo význam. „Je to příprava na úterý, kdy se spousta celebrit zapojí do charitativní akce, jejíž cílem je podpořit Světový den vody a obrovský problém současného světa s jejím nedostatkem,“ řekla Aha! Rosa Šimberská, organizátorka akce Nejdelší fronta na WC.

„Tato akce pomáhá upozornit na vážný problém. Není nutné, aby denně umíraly tisíce dětí jen proto, že nemají pitnou vodu,“ řekla Adamcová.

Do akce se včera zapojil i moderátor »nováckých« Televizních zpráv Karel Voříšek a herečka Tereza Voříšková. „Je třeba si připomenout, že voda je velké bohatství,“ svěřil se Rosák, když stál v pomyslné frontě na záchod. Nejdelší fronta na toaletu se současně měla stát pokusem o zápis do Guinnessovy knihy rekordů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.