Diana Kobzanová (28): Chce vydělat na České miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Diana Kobzanová (28): Chce vydělat na České miss!

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová

Miss ČR z roku 2001 Diana Kobzanová si vybrala svoji favoritku sobotní České miss, na kterou si šla vsadit. A není to favorizovaná Jitka Nováčková. Koho tedy tipuje a proč?

Moderátorka včera zašla do sázkové kanceláře, a vsadila na to, která ze 14 dívek se v sobotu stane novou českou královnou krásy. Překvapivě se nepřipojila k názoru bookmakerů, kteří s kursem 3:1 tipují osmnáctiletou Jitku Nováčkovou z Českých Budějovic. Diana je přesvědčena, že si z podia korunku odnese Šárka Cojocarová (21). A investovala do toho tisícovku! Vzhledem k tomu, že na dívku ze Svobodných Heřmanic je kurs 8:1, může Kobzanová vyhrát 8000 korun. Proč tato volba?

„Je to přesně 10 let, co jsem vyhrála Miss ČR. Tenkrát jsem soutěžila s číslem 13 a dokonce jsem se stala třináctou miss v pořadí. Od té doby je 13 mé šťastné číslo, mám ho dokonce vytetované za uchem,“ řekla modelka, která se v současnosti živí jako moderátorka. Přiznala však zároveň, že ne jen kvůli shodné třináctce investovala tisícovku. „Působí přirozeně a nenuceně. Navíc je to docela hezká holka, takže nebylo těžké se rozhodnout,“ dodala.

„V přímém přenosu bude určitě zajímavé sledovat, zda jméno nové české královny krásy bude odpovídat spíše preferencím našich bookmakerů nebo zda opět zaúřaduje Dianina magická třináctka,“ okomentoval sázku mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.

Autor:  ex

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.