Gába Al Dhábba z předešlé SuperStar: Já a chlapi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gába Al Dhábba z předešlé SuperStar: Já a chlapi?

Pejsek Čert Gábu doprovází na všechny koncerty.
Pejsek Čert Gábu doprovází na všechny koncerty. (: Alexander Malachovský, archiv Gáby Al Dhábby)

Blýskla se ve druhé řadě reality show Česko hledá SuperStar a ačkoliv ji nevyhrála, vydělává prý společně s Petrem Bendem (28) ze všech účastníků nejvíce.


Už mě ty drby štvou!

A právě o Petrovi a také o dalších chlapech kolem Gáby Al Dhábby (21) se toho řeklo mnohé. Jak to ale ve skutečnosti je?

Gábino, vážně je a vždy byl vztah s Petrem jen pracovní?
„S Petrem jsme úplně v pohodě. Celou dobu máme perfektní vztah už z doby SuperStar. Je to vše, co k tomu mohu říct. Nikdy jsme neměli žádný konflikt, on jediný mě v soutěži podržel. Při krušných chvilkách jsme se drželi nad vodou.“

Narážíme na to, že vy bydlíte na Zbraslavi a on také…
(propukne v smích) „Tak oba bydlíme na Zbraslavi, no.“ (zase se zasměje)

Pořídili jste si prý spolu psa Čerta…
„Psa jsem si pořídila já. A to je pravda! Mně se o tom nechce mluvit, to jsou věci, které neřeším s novináři. Jediné, co k tomu mohu říct, je, že jsme s Petrem fakt v pohodě. Máme krásný vztah a Petr je z těch nejbližších lidí v životě. Člověk, se kterým mohu řešit naprosto cokoliv. Oba víme, že bez sebe nedokážeme žít.“

Teď se mluví o tom, že nově chodíte s kytaristou z vaší kapely. Petr je prý hodně nešťastný...
Kliknutím zvětšete„Co k tomu říct... Fascinuje mě, že po SuperStar se pořád řešilo, jestli s Petrem jsme, anebo ne. Nikdy nevyšlo najevo, jestli jsme spolu doopravdy. Ale jakmile jsem se někde objevila s novým chlapem, napsala se jasná informace, že jsme se s Petrem rozešli. To jsou věci, které mi přijdou natolik směšné, že se mi k nim nechce vyjadřovat. Shrnula bych to jednou větou. Nepřipadám si tak výjimečná, abych soukromí musela lidem cpát. Jsem obyčejný člověk a také mě nezajímá, co dělá tamhleta.“ (ukáže do prázdna)


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.