Dr. Quinnová (59): Postavou zahanbí i dvacítku! Jak to dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dr. Quinnová (59): Postavou zahanbí i dvacítku! Jak to dělá?

Jane se ani ve svém věku nemá důvod zakrývat dlouhými šaty.
Jane se ani ve svém věku nemá důvod zakrývat dlouhými šaty. (Profimedia.cz)

Za týden oslaví šedesátiny. Tolik by jí ale nikdo ani ve snu netipoval. Jane Seymour alias Dr. Quinnová ani ve svém věku neztrácí postavu modelky.

Blýskla se na premiéře nového filmu svého manžela, režiséra Jamese Keache. Ve chvíli kdy na akci dorazila se však právě ona se svoji útlou postavou a širokým úsměvem stala hvězdou večera.

Upnuté saténové šaty výrazné tyrkysové barvy přednosti nestárnoucí herečky jen zdůrazňovaly. Oproti svým vrstevnicím si pohledná (skoro)šedesátnice může dovolit vzít vysoké třpytivé boty.

Dr. Quinnová je nejúspěšnější americký seriál

Na svoji roli, která ji jako jediná proslavila i v Česku, ráda vzpomíná. „Když jsem na seriálu pracovala, nevěděla jsem, jaký je skvělý. Neměla jsem čas ho sledovat. Dnes si uvědomuji, že je nadčasový, odolný vůči dnešnímu dění. A je jedním z mála amerických seriálů, který měl úspěch v každé zemi, kde se vysílal,“ hodnotí Dr. Quinnovou.

Dnes už tolik rolí nedostává, i když jak sama říká: „Jsem na hereckém vrcholu. Teprve teď si mohou troufnout i na náročnější role“.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.