Noid chce malého Noidíka! Bučková: Je brzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noid chce malého Noidíka! Bučková: Je brzy!

Noid se na Elišku nemůže vynadívat.
Noid se na Elišku nemůže vynadívat. (David Kundrát)

Sotva se potvrdil vztah zpěváka Václava Noida Bárty (30) a modelky Elišky Bučkové (21), už spolu pár řeší svatbu a děti.

Těžce zamilovaný zpěvák včera na chatu AhaOnline.cz prozradil, jaká jména si u svých dětí představuje: „Děti mám moc rád a samozřejmě, že bych tak do pěti let chtěl nějakýho malýho Noidika nebo Vendulku,“ odpověděl na jeden čtenářský dotaz. A protože má oči jen pro svou novou lásku miss 2008 a modelku Elišku Bučkovou, nemůže být nikdo jiný kandidátem na jejich maminku.

Co si o tom myslí ona? Připouští, že je také zamilovaná až po uši, ale…: „S Vaškem jsem teprve krátce. Jsme stále ve fázi poznávání se, takže je předčasné mluvit o svatbě a miminku. Náš vztah ale beru vážně a věřím mu....Tak třeba jednou, kdo ví,“ reagovala na podobnou otázku na včerejším chatu na serveru Blesk.cz ona.

Rodiče Bučkové nejsou nadšeni

Ještě dřív by se však musel pár vypořádat s nevolí Eliščiných rodičů. Silně věřící rodina se totiž zatím jen těžko smiřuje s tím, že její láskou je rozvedený potetovaný rocker.

„Reagovala bych úplně stejně, kdybych byla v jejich situaci. Ale to je tím, že toho na ně bylo moc a je těžké to strávit. Na tom není nic špatného a jako rodiče na to mají samozřejmě právo.... Ale vím, že jednou poznají, jaký Vašek doopravdy je a zamilují si ho,“ říká optimistická modelka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.