Hvězdy Ordinace a Vyprávěj na dámské jízdě: Družba v Londýně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězdy Ordinace a Vyprávěj na dámské jízdě: Družba v Londýně!

Andrea Kerestešová.
Andrea Kerestešová. (Foto Andrey Kerestešové)

Pracovně by měly být rivalky, ale co na tom; kamarádství přece znamená víc!

A tak hvězdy dvou konkurenčních seriálů Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě vyrazily na dámskou jízdu! V Londýně společně řádily Andrea Kerestešová (26), Kristýna Janáčková (29) a Lenka Zahradnická (25)!

První je z retro seriálu České televize Vyprávěj, druhé dvě z novácké Ordinace. Na to však žádná z nich během týdenní společné výpravy ani nepomyslela! „Skvěle jsme si to s holkama užily!“ rozplývala se Kerestešová.

„Byl to můj první holčičí výlet, a byl to zážitek. Mě tedy nejvíc ohromily muzikály, pokaždé jsem až brečela úžasem z talentu tamních umělců,“ přiznala s obdivem v hlase představitelka Evy Dvořákové, které cestou do Londýna zároveň skončil čas oddychu před několikaměsíčním maratonem natáčení třetí řady Vyprávěj.

Nedojdou jim peníze?

Nad natočením třetí řady Vyprávěj stále visí otazník! „Jsou peníze na prvních pár dílů. Na zbytek série se ale ještě shánějí, a není to jednoduché,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze štábu s tím, že pokud finance nezískají, natáčení se bude muset zastavit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.