Kačenka ze S tebou mě baví svět - Žije v sektě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kačenka ze S tebou mě baví svět - Žije v sektě!

Jana Šulcová
Jana Šulcová (Aha! – David Kundrát)

Odchod z Česka a život v sektě. Tak dopadla dětská hvězdička komedie století S tebou mě baví svět Marta Buchtíková (35) alias malá Kačenka.

Všichni si ji pamatujeme, jak si ve filmu v touze odjet s tátou Júliem Satinským (†61) a kamarády na hory ostříhá vlasy. Jaká touha ji ale odvedla do Francie? A proč zvolila život v sektě? To je záhada pro její rodinu i přátele.

Marta prý do Česka nejezdí a s nikým nekomunikuje. Takové jsou informace, které se deníku Aha! podařilo zjistit.

Šulcová: Más svůj svět

„Vím o tom. Říkaly mi to děti, že žije ve Francii a má svůj svět,“ říká herečka Jana Šulcová (63), která si v komedii zahrála jednu ze tří hlavních ženských rolí.

„Setkávám se s dětskými představiteli z filmu pravidelně, ale »Kačenka« v posledních letech na srazy vůbec nechodí. Ani nevím, kam jí napsat. Vypátrat, kde žije, by bylo velmi složité,“ posteskla si Šulcová, podle které musí být celá situace velmi těžká pro maminku Marty Buchtíkové.

Ta prožívá asi to samé, jako když se rozhodla žít v sektě dcera zesnulé herečky Mileny Dvorské (†71) Lucie (45). „O tom, jak »Kačenka«  údajně žije, mi děti řekly, když jsme jeli před čtyřmi roky za Pavlem Novým do léčebny. Tehdy tam nedorazila ani ona a ani Pepíno,“ vzpomíná Šulcová.

Pepíno žije normálně

Jenže o Cyrilu Křůpalovi (34) alias Pepínovi alespoň nějaké informace jsou. Žije v Česku, je ženatý, má dvě děti a od loňského roku pracuje jako šéf marketingové komunikace úvěrové společnosti Home Credit, která spadá do finanční skupiny PPF Petra Kellnera. A podle aktuální fotky, kterou nám firma poskytla, si je stále podobný.

Přečtěte si
yarda
12. 1. 2011 • 20:42

Ale někteří nemocní se bez opia neobejdou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.