Princ William a Kate: Program svatby prozrazen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Princ William a Kate: Program svatby prozrazen!

Kate a princ William – spolu jim to sluší, že?
Kate a princ William – spolu jim to sluší, že?

Princ William (28) a Kate (28) v dubnu projedou při své svatbě v kočáru ulicemi Londýna. Stejně jako před devětadvaceti lety Charles a Diana.

Královský palác program zveřejnil na nátlak nedočkavé veřejnosti. Svatba se uskuteční ve Westminsterském opatství v centru britské metropole. Začne hodinu před polednem.

Kočár s novomanželi pojede kolem parlamentu, ministerskou čtvrtí Whitehall a třídami ke královskému Buckinghamskému paláci, kde ho přivítá královna Alžběta II. Panovnice zde na jejich počest uspořádá recepci. Seznam hostů je prozatím tajný, média přesto už spekulují, jaké celé celebrity na nich zazáří. Není snad nikdo, kdo by se na svatbě nechtěl blýsknout.

Williamův otec princ Charles uspořádá po recepci soukromou večeři pro novomanžele a jejich blízké a příbuzné. Na večeři naváže večerní bál v Buckinghamském paláci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.