Takhle rostla Kate Middleton: Z tohoto mrněte bude princezna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takhle rostla Kate Middleton: Z tohoto mrněte bude princezna!

Fotografie
Fotografie (internal)

Snoubenka britského prince Williama (28) Kate Middleton (29) je bezesporu jednou z nejfotografovanějších žen této planety.

Ovšem fotky ze svého dětství zatím nechávala jen v rodinném albu. Až nyní byly poprvé zveřejněny na internetové stránce věnované královské svatbě. Velkolepá veselka se uskuteční 29. dubna.

Soukromé fotky vytáhli z archivu rodiče nevěsty Carol a Michael Middletonovi. Je na nich třeba roztomilá tříletá holčička s blond culíčky, která zdolává skálu ve skotském Lake District. Na dalším snímku, který byl pořízen o rok později, zase Kate společně se sestrou Pippou a tátou Michaelem pózuje v Jordánsku, kde s rodiči od dvou let 2,5 roku žila.

Fotky z dětství uzavírá usměvavá Kate v pěti letech. Snímky z jejího dospívání ale Middletonovi záměrně opomněli. Ani budoucí princezna zřejmě neměla jednoduchou pubertu. První »dospělou« fotku dělí od té »dětské« dlouhých 17 let! Byla pořízena v roce 2005 po promoci na univerzitě St. Andrews. Tedy v době, kdy už Kate čtyři roky randila s princem Williamem...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.