Herečka Liz Hurley: Manžela vyměnila za milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Herečka Liz Hurley: Manžela vyměnila za milence!

Liz Hurley dala svému manželovi kopačky.
Liz Hurley dala svému manželovi kopačky. (ČTK/AP)

Britská herečka a modelka Liz Hurley (45) konečně přiznala, že manžela, bohatého indického podnikatele Aruna Nayara (46), už před pár měsíci opustila. S pravdou musela ven poté, co byla načapána při vášnivém polibku s bývalou hvězdou australského kriketu, Shanem Warnem (41). Média neváhala zveřejnit kompromitující fotky.

„Nemám dnes moc dobrý den. Aby bylo jasno; s manželem Arunem jsme se rozešli už před několika měsíci. Vědí o tom rodiče a naši nejbližší,“ vzkázala Liz na sociální síti Twitter. Jenže přinejmenším rodiče jejího muže vůbec o ničem nevěděli. „Je to pro něj zničující. Rodina neměla tušení, že se manželství zhroutilo. V Indii je to něco ostudného!“ říkají.

S milencem začala Hurley flirtovat v červenci. V manželství to ale neklapalo už delší dobu. Objevily se dokonce i informace, že sňatek z roku 2007 byl pouze formalitou. Arun Liz vyčítal, že je znuděn jejím životním stylem, který se dá shrnout jako »šampáňo a kanape«. A Liz se zase nechala slyšet, že pro ni muž není příliš sexy!

Arun Nayar

Takhle flirtovali na Twitteru

LIZ: Ahoj, nový australský příteli. Jak krásné je potkat tě za těchto sexy okolností. Doufám, žes o mně v talk show řekl jen lichotivé věci. Nebuď suchar, svěř se všem ctitelkám.

SHANE: Jak chceš, abych se svěřil tobě a tvým ctitelkám? Hahaha!

LIZ: Ó, ty jsi teda neandrtálec. Moje štěně kokršpaněla je vychovanější než ty!

SHANE: Neandrtálec? V Austrálii máme televizi. Hahaha!

Liz se nákloností k Shanovi netají!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.